Ny vecka...

Försökte igår lägga upp en kort samanfattning av helgen men det gick inte, lägger upp den senare idag för att jag inte orkar/hinner skriva om den just nu!!!
Har verkligen fullt upp denna och den kommande veckan. Det ska hinnas skriva rapporter, göras flera olika PowerPoint presentationer, flyers, redovisningar och massa annat. Jag hinner med allt, det gör jag, även om jag inte kommer få så mycket tid över till annant. Bara heldag idag, alla andra dagar denna vecka är halvdagar och Onsdag är jag borta hela dagen.
Imorgon jobbar jag till 13 ungefär, sen ska jag iväg, Onsdag är jag borta hela dagen, Torsdag är jag i Motala på FM och på Fredag och är jag också i Motala på FM och redovisar ett projekt, vid 14 åker jag till Halmstad och är borta hela helgen!!! Sen är det samma sak nästa vecka...i stort sätt. På Fredag åker jag till Stockholm för att spendera hela helgen där och helgen efter det blir det GBG...!!!
Men även om man är trött och stressad så skulle jag inte byta bort det...man lever bara än gång, varför då inte göra allt som man verkligen älskar och brinner för
...Vila kan jag göra när jag blir äldre!!! :)

Nehe, nu ska jag gå hem och sen iväg och fixar flyers och PPT inför helgen!!!


En glass i parken under EM rasten hann jag med dock...MYS

XO


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0