Better!?

Vaknade imorse utan huvudvärk! Blev jätteglad! Men nu sitter jag här igen och är helt sjukt trött och huvudvärken är tillbaka...orkar knappt hålla ögonen öppna! Men men bara bita ihop och plåga sig igenom dagen!
Det är juh bra att jag gillar mitt jobb, annars hade jag faan inte suttit här just nu!
Mötet och presentationen imorse gick bra, trots att jag glömde mina antecknings och fick åka och hämta dem!
Tyvärr så fick man inte så mycket feedback och det blev ingen diskussion vilket jag hade hoppats på!
Men sen fick jag höra att denna grupp är så, säger inte så mycket så man får väl klappa sig på axeln och gå vidare helt enkelt!
I vår är det dags igen! :)

Höres


Till idiot som skrev kommentaren att jag bara hittar på har jag bara detta att säga:
För det första så vet jag vem du är!
Hoppas detta händer dig men att du inte har någon där som tar om dig och att du vaknar i ett dike!
Vilken jävla idiot du är!!! Vem faan skulle hitta på något sånt här...du borde skämmas!

Sram te i stid bilo, idi u PM!!!


Arg

Efter att jag har fått smälta allt detta är jag nog mest arg för att detta förstörde en underbar kväll för mig med mina vänner. Det började hur bra som helst och skulle ha slutat ännu bättre om inte detta hade hänt. FUCK YOU till personen som gjorde detta, hoppas du ruttnar i helvetet...

Idiot

Det visade sig att någon hade lagt sömntabletter i min drink när vi var ute. Detta är jätteläskigt tycker jag men är väldigt tacksam för att min syster och bästa vän var där och tog hand om mig och såg till att jag kom hem. Vem gör en sån sak, dessutom bara för att jävlas för att jag tror nog inte att det var jag som var den utvalda eller vad fan man ska kalla det. Speciellt med tanke på att jag under kvällen tydligen bytte glas med min kompis och drack hennes drink istället. Finns inte så mycket mer man kan göra, utan bara gå vidare och aldrig mer lämna sin drink obevakad när man är ute! Nu vill jag bara att denna galna huvudvärk ska försvinna och att jag får tillräckligt med sömn... Höres!!!

The weekend

Spenderade ännu en helg i byn med mina faves!
Började på fredag med mys tillsammans men syrran och mamma och pappa hemma hos dem!
Han med även en shopping trip med mamma och syrran på stan, sista halvtimmen innan det stängde!
Därefter drog jag och syrran hem till henne och satt och pratade till efter 22 nån gång! Samtidigt gjorde hon muffins som blev hur goda som helt, precis som vanligt alltså!
Efter det tog jag mig tillbaka hem till mamma och pappa då jag skulle sova här eftersom vi skulle till Jönköping på lördag!
Jag och pappa satt uppe till efter midnatt! Vi kollade på en gammal jugge serie som en av pappas gammal vänner är med i!
Jag hade ingen aning om det men det var kul att höra pappa prata om sin ungdom och så!
Han var precis som jag är nu en social butterfly!!! :)
Jag väckte både mamma och pappa redan vid halv åtta. Jag hade vaknat strax efter sju och kunde inte somna om.
Vid halv tio åkte vi mot Jönköping, först blev det shopping på A6 och sen besök och lunch hos min kusin, Moje Najprice och hans fru!
Därefter blev det fika hos han syster min andra kusin och hennes sambo!
Jag körde hem, lite fort...för att hinna hem och byta om innan det var dags att bege sig till Mille på förfest!!!
Vi började lugnt men körde igång riktigt ordentligt vid 22 tiden!
Vid halv 1 satt vi alla , 9st, i en stor taxi på väg mot Linköping!
Chauffören var jugge och spelade jugge musik för oss! Tycker synd om dem två som inte var juggar som var med!
De fick så ut med oss när vi skrek och vråla!
Väl inne i Linköping gick vi direkt till Platens där vi gick förbi kön och när till vårat VIP bord som det tog oss ett bra tag att hitta!
Sen gick allt åt helvete...jag ville slå min kompis tjej för hon var en bitch, och detta var det inte bara jag som tyckte! Tre andra personer som jag pratade med tyckte också något sånt!
Mycket efter kl 02 minns jag inte...vad det beror på får jag reda på inom de närmast 48 timmarna!
Men, jag har konstiga flashbacks till att någon pussar mig på pannan...WTF liksom!!!!
Söndagen fram till strax efter 16 spenderade jag i sängen, i stort sätt deckad! Ville bara sova, vilket jag gjorde också!
Sen drog jag hem till mamma och pappa och tog mina grejer och satte mig i bilen och började en helvetes färd!
Jag vet inte själv hur jag klarade av att ta mig hem! :/
Gick och la mig ganska snart efter att jag gick in genom dörren vid halv åtta!
Men jag sov väldigt oroligt hela natten och idag har jag mått nästan lika illa som igår!
Min kropp funkar inte riktigt som den ska!!! Jag har legat i sängen den senaste timmen men alla lampor släckta men har inte lyckats somna än trots att jag känner mig helt utmattad! Hoppas jag sover snart och att jag mår bra imorgon när jag vaknar!
God natt!


Friends

Mina vänner betyder allt och lite till för mig!

I love you!!!


Idiot!

Känner mig som en idiot. Jag reagerade precis som DU ville att jag ska, du som skriver kommentarerna! Men gissa vad!
Du kan inte få oss att bråka, vi känner varandra för bra!


Big city

DENNA UPPDATERING ÄR FRÅN IGÅR KVÄLL!!!

Nu har jag spenderat dagen i Stockholm och åkt tunnelbana i flera olika riktningar och det har gått bra! Jag är nöjd! Men...jag fattar inte varför alla har så himla bråttom! Det går tåg var femte minut typ men ändå väljer folk att trängas!
Imorse så var jag framme mitt i rusningstrafiken men även om det var så, så gick det bra! Blev inte sur på någon och det är en väldigt bra sak! Tror boken jag läser just nu hjälper!!! Den heter 'Att Växa Genom Möten' skriven av Kay Pollak!!! :)
Rekommenderas starkt!

Här utanför mitt fönster dundrar flygplanen förbi! Antar att jag bor väldigt nära en flygplats! Jag och Azerina som jag för övrigt spenderat kvällen med vet inte riktigt vilken dock!
Det måste vara Bromma men vi är inte säkra! Det kan juh inte vara Arlanda det är vi helt hundra på!!! :)
Jag och min söta Azerina gick först till en sushi ställe där jag äntligen fick min efterlängtade favvo och därefter hamnade vi på en bar/restaurang/lounge!!! Den hette Marie Lavaeu och var väldigt mysig! Även där blev det en favvo, mojito!!! Och som i vanlig ordning fick jag en 'Fuuuuuuuj' kommentar av Almir! :p
När är klockan 22.00 och jag är tillbaka på hotellet! Ska svara på några jobbmail och sen sova! Imorgon är det kurs mellan 9-16.30 och sen rör jag mig hemåt!
På fredag har jag en PPT presentation att utföra! Lunch med jobbet och sen bär det av mot byn...IGEN!
Där ska jag umgås med alla underbara damer som jag åkte till Lund med och kollade på Dalai lama! Och även fira Mille!!!
Längtar!!!

Jobb nu!

Höres, God Natt!!


Stockholm

Nu sitter jag på tåget mot Stockholm! Asså jag verkligen bävar! För det första vet jag att jag kommer må illa! För det andra hatar jag att resa själv! Även om det är till Stockholm! Jag blir så stressad där!

Usch och fy! Nu rullar vi!

Höres!!!


Today

Idag blev det jobb mellan 8 och 17.45...Vi skulle på fackets budgetmöte på kvällen precis mitt emot kontoret så vi valde att jobba så sent.
Dagen gick väldigt fort ändå. Kanske för att jag åkte hem på lunchrasten. Skulle egentligen inte göra det men tog fel matlåda och hade ingen lust att käka gammal pyttipanna...haha
Efter budgetmötet blev det tacobuffé och bowling. Jag fick 197 poäng tror jag...Woohoo...go me!!! :p
Kom hem vid 21.30...duschade och sen packade...ska nu se Hawaii Five-0 och sen sova...
Imorgon bär det av mot Stockholm!
Är helt mojjig...tror jag kommer åka fel, hamna i ghettot och bli rånad typ...:p
Höres!
God Natt!!!

My wonderful weekend.

Har varit super upptagen hela helgen att jag så jag har verkligen inte hunnit uppdatera. Men jag tänkte passa på att skriva en kort summering av helgen innan jag går och lägger mig.
Jag gick och la mig strax innan midnatt i fredags. Vaknade vid 7 morgonen därpå och vid halv nio satt jag på tåget till Lund.
Jag blir åksjuk på tåg så jag satt mest där och gjorde mina små andningsövningar, andas in genom näsan och ut genom munnen för att fokusera på något annant.
Sen spelade jag musik väldigt högt och med tanke på att jag satt i en tyst avdelning så tror jag inte det var speciellt uppskattat.
Väl framme var det bara att sätta igång och jobba ganska direkt.
Dagen flöt på som den skulle och vi alla hade det bra. Sen så kom kvällen och det var dags för konsert med Mirza Soljanin.
Som ni alla vet så lyssnar jag inte på bosnisk musik vilket betyder att jag inte känner till honom heller. Jag hade googlat honom och sett bilder men det hjälpte inte.
Jag såg en styrelse medlem komma och gick för att hälsa på honom och så hälsade jag även på en kille som också stog där. Det visade sig vara Mirza himself.  HAHA...
Konserten började och vi stötte på vissa problem men all in all så var det en bra kväll tycker jag.
Vi var inte tillbaka på hotellet förän efter tre och när klockan ringde vid 7.40 så tror jag att jag hade sovit i ca en timme.
Trots att vi vaknade rätt så tidigt och söndagens program skulle börja vid nio så stressade vi oss igenom frukost.
En underbar förmiddag bjöd dagen på och jag insäg att jag skulle missa tåget mot byn om jag åt lunch med alla så jag skulle precis säga hej då till alla när en föreläsare och min gammla lärare erbjöd skjuts.
Det var väldigt skönt att slippa åka tåg även om jag var framme 40 min efter egentlig tid.
Blev ett kort uppehåll hos mamma och pappa där även syrran var och sen åkte jag hemåt. Var så trött att jag funderade på att sova där och sen åka hem tidigt på morgonen men valde till slut att inte göra det.
Så trött som jag var satte jag mig i bilen och var hemma vid halv nio. Vid nio var jag redan i sängen och när klockan ringde 7.00 imorse var jag fortfarande inte utvilad. Därför ska jag gå lägga mig nu!
God natt

Home or!?

Ja, ännu en gång befinner jag mig i byn hos mamma och pappa! Åkte vid halv fyra och var framme strax innan sex!
Direkt när till tvättstugan för hemma hos mig är det näst intill omöjligt att få en tvätt tid!
Vid sju mötte jag upp syrran och tjejerna, sen blev det bio!
Vi såg Breaking Dawn del I.
Asså så jävla besviken jag är, det var verkligen dåligt! Jag satt där och undrade vad fan det var som pågick!
Det har byggt upp hela filmen runt fyra delar i boken!
Tycker att de verkligen kunde göra en bättre film!
När det kom till namnet så satt jag och skrattade rakt ut!
Så löjligt var det!
Efter bion blev det McD en kort stund och sen hem till mamma och pappa och packa väskan!
Imorgon kl 8.15 åker tåget mot Lund och därifrån åker vi vidare till Landskrona!
Fick höra nu på kvällen att en kompis kanske kommer och det vore kul! Det var ett tag sen man såg honom!
Nu ska jag chilla lite med mamma och pappa och sen sova!

God Natt


Morning

Ställde klockan på 7.20 men vaknade 6.38...lika bra att gå upp och ta sig till jobbet vilket jag faktiskt ska göra!
Det innebär att jag kan åka tidigare mot byn! Det hade jag gjort ändå men nu han jag göra det med gott samvete då jag vet att det inte blir minus i flexen!
Ska bara platta håret sen bär jag ner alla mina grejer som ska med!!!

Höres!


Done

Japp, nu är jag klar och som vanligt har jag en massa saker, typ 3 mindre väskor! Jag ska vara borta över helgen bara... En väska är det blandat i, papper, smink, block, laddare, kamera osv. En är kläder...en är skor, smycken och en väska till festen. Jag var tvungen att packa en massa då man ska spendera två dagar med samma människor, man vill juh inte ha sammma kläder på sig. En outfit att resa i, en jobboutfit under dagen, en till festen, en pyjamas och en till dagen efter + resa hem outfit...ja räkna själva...:p
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen se Colombiana innan jag går och lägger mig.
Jag riktigt längtar till Lördag för då får jag träffa denna fiiniis!!! :)
Höres!

Packar...jaa, igen!

Ännu en torsdag kväll spenderas med att packa! Än är det dock inte tröttsamt men jag har en känsla att det kommer bli det. :p Imorgon direkt efter jobbet åker jag mot byn och på Lördag morgon bär det av mot Landskrona och den efterlängtade BHUF student träffen! Ska bli så himla kul att träffa alla min BHUF-are och alla studenter som ska komma hit och ha kul med oss. Sen på kvällen blir det en konsert med Mirza Soljanin, vinnare av bosniska Idol, typ! Han är jättebra och rätt så snygg också! :) Ska även hinna träffa de flesta favoriterna. Imorgon kväll, ganska snart efter att jag anländer blir det the movies med Ninna, Majda, Ivana och Azra. Sen ska jag även hinna mysa med mamma och pappa lite också. Söndag, efter att jag kommer från Landskrona, ska jag träffa Ada innan jag åker tillbaka till 'ping. Nästa vecka blir det också en tur till byn, på fredag ska vi fira Milos, som faktiskt fyller år idag och på Lördag blir det återträff med alla underbara tjejer som var med när vi åkte två bilar och såg Dalai Lama i Lund. Sen på kvällen blir den nog fest, utgång eller konsert i Norrköping! Helgen efter det är det Växjö och Jönköping som gäller och helgen efter det blir det att åka till Stockholm och mysa med Azze, helgen efter det är det ännu en tripp till byn/Stockholm då syrran åker till USA och helgen efter det befinner jag mig i Prijedor, Bosnien & Hercegovina!!! :) LÄNGTAR Nu ska jag fortsätta packa! Höres!

Wrong size

Oh, minns ni dessa stövlar som jag köpte för ett tag sen som jag typ var kär!
Well, guess what!? Inte nu längre! :(
Ena skon, den högra, är tajt så jag har bara haft på mig dem en gång!
Idag skulle jag prova dem igen för att försöka gå in dem.
Vänster sko är jätte enkel att ta på men den högra är jobbig! Kollar i skorn och det är storlek 41, precis vad jag beställde! Kollar i den andra och hör och häpna, den är storlek 42!
Jag som trodde att den också var 41 och att jag bara behövde gå in den andra!
Asså det var ett tag jag köpte dem så jag tror inte att de går att byta eller lämna tillbaka! Har malilat så får vi se vad dem säger!
Annars så måste jag lästa ut dem hos en skomakare för den andra skon sitter bra! :)

Höres!


So Cool






 Fokusera på den röda näsan i 30 sek och kolla sedan på den vita rutan och blinka.


Talk that talk

Tog en friskvårdstimme och gick en timmes lång promenad i solen som skiner så fint. Passade på att lyssna på Rihanna's nya skiva som heter Talk That Talk och jag måste säga att jag älskar den. Skitbra!!!
Ni måste köpa den! :)
Nu ska jag äta lunch och sen gå tillbaka till jobbet!!!
Höres!

Lita Spikes

Jag ska nu gå lägga mig men tänkte bara visa er min nys obsession!!! Jeffrey Campbell Lita Spikes skor...Asså jag är kär i dem och ska beställa dem så fort lönen kommer, detta ska bli mitt enda för December i Sverige...HAHA, jag åker juh utomlands över Jul coh Nyår och då ska jag shoppa like crazy! Sen ska syrran shoppa lite åt mig i the US of A.
Dessa ska jag också beställa från USA...free shipping dessutom, så det är juh bra!!! Annars kostar det en slant också...Jag vet att dem finns i svart men jag vill nog ha dem här!!!
Vad tycker ni?
Nu ska jag drömma mig bort till NY där jag går omkring i dessa snyggisar...absolut inte avis på syrran, neee då! :p
God Natt!

Today

Ända sen jag kom hem från jobbet vid 17 har jag sprungit omkring hemma och fixat en massa grejer, allt som ska med mig i helgen ligger nu i en hög i hallen, alla påsar, väskor, saker...ja ALLT!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på ett nytt avsnitt av Terra Nova och sen blir det faktiskt sängen!
Pallar inte mer!!!
Imorgon ska jag göra klart det som är kvar, typ diska plocka undad det sista!
Hoppas alla ni har haft en bra dag!
Höres!

I'm proud of myself

Tror jag äntligen har lärt mig...

WOOHOO...Go Elvisa!

I love My best Friend! Not worth it!


Dark

Klockan är bara 15.45 och det är såhär mörkt på mitt kontor!
Man blir juh deppig...


To do list!

Min dagens to do lista är så lång att jag inte orkar skriva den här!
Asså det är så mycket jag ska hinna med innan helgen och sen så blir jag borta två dagar nästa vecka! Mycket att fixa hemma!
På jobbet är det lugnt, allt går framåt i sin egen fart!

*****
Vill bara säga Hej På Er till mina nya läsare ni blir bara fler och fler!!! :)
Skriv gärna en liten kommentar!
X
*****

Höres!!!


Bosna

'Bosna se voli i kad gubi i kad vodi'

Så alla ni bosnier som idag är 'haters' och snackar skit om vårat landslag kan dra åt helvete!

Tack för mig!

Höres!


Drama

Inte här borta!!!
;)


Damn...

Vi blev utklassade igår. Portugal vann med 6-2...stängde av och gick och la mig tre gånger under matchen. Fattade inte att det gick så dåligt liksom. Hemma spelar vi skitbra och så kommer vi till Lisabon och det går rent ut sagt åt helvete. SYND! Men men,det får man ta och detta gör inte att jag tycker mindre om dem.
Nej nej, fortfarande är jag en väldigt stolt Bosnier! :)

 Höres!


Changed my mind!!!

Kollar på matchen...


This evening

Struntade i Mackis-Tisdag och gjorde mycket av det jag behövde. Städade. Diskade. Lagade mat...osv...
Men det som tog mest tid var att fixa Mirza Soljanin biljetterna inför Lördag. Men nu är även det klart och imorgon ska jag skicka iväg dem till Landskrona...
Nu ska jag kolla på Hawaii Five-0 och sen ska jag faktiskt gå och lägga mig. Kan inte se Bosnien matchen och ska därför inte heller sitta framför Facebook där man får real time updates...!!! Gör dem mål lär det stå där inom bara ett par sekunder. Däremot får någon jättegärna skicka ett sms när matchen är slut och om de vinner!!!
TACK!!!
Höres!

Erik Niva-TACK!!!

I dagens Aftonbladet skriver Erik Niva såhär:


I kväll önskar jag att de orkar hela vägen fram

Bosnien förtjänar ett EM-slutspel

Den objektiva, neutrala och känslokalla journalisten?

Äh.

I kväll är det inte det blågula resultatet från Wembley jag bryr mig om – i kväll önskar jag bara att Europas tappraste landslag orkar hela vägen fram.

Lite beror det på hur man räknar, men styvt summerat har jag ägnat mig åt det här med sportjournalistik i ett årtionde.

Under den tiden har jag aldrig fått så stor och översvallande respons som när jag skrivit om bosnisk fotboll.

Från början förstod jag överhuvudtaget inte varför.

Det var sannerligen inte så att jag skrivit några mästerverk i ämnet, utan jag hade mest bara utgått från någon form av grundläggande journalistisk nyfikenhet.

Nästan hundratusen svenskar har rötter i Bosnien. En väldigt hög andel av dem är fotbollsintresserade, och en av dem spelar center i vårt eget representationslag.

Deras historier förtjänade att höras, var värda att berätta.

Ett av de starkaste ögonblicken

Jag skrev om familjen Ibrahimovic från Biljeljina, om det etniskt laddade derbyt i Mostar, om fansens kamp mot ett politiskt korrupt förbund och om ett charmigt landslag som till slut var någon försmädlig ramträff ifrån en resa till Sydafrika.

Det blev inget VM för Bosnien-Hercegovina, och i stället kom det blåvitgula landslaget till Råsunda för att spela vänskapsmatch en lördagskväll i maj, 2010.

De hade med sig drygt 15 000 anhängare.

När den svenska nationalsången spelades stod de upp och applåderade, i stort sett allihop.

Ögonblicket var bland det starkaste jag överhuvudtaget upplevt på en idrottsarena, i och med att det så tydligt visade prov på den här exceptionellt givmilda tacksamheten som jag själv haft förmånen att få känna av.

Väldigt många bosnier har haft det alldeles förjävla tufft de senaste 20 åren.

Omvärlden vände bort blicken när Sarajevo belägrades. FN stod bredvid och såg på vid massakern i Srebrenica.

Vandrade längs minfälten

Ändå har jag aldrig märkt av någon utbredd bitterhet när jag haft med Bosnien att göra.

I stället för att dränkas av svärta och sorg har såväl nationen som folket tagit sig framåt genom att uppskatta de rännilar av godhet som nått fram. Genuin värme har riktats mot länder som öppnat sina gränser, organisationer som hjälpt till med återuppbyggnaden – eller något så trivialt som en journalist som uppmärksammat fotbollens betydelse för ett krigsskadat land.

Det bosniska landslaget existerade flera år innan nationen fått sin formella självständighet.

På den tiden sprang spelarna ut ur det belägrade Sarajevo och bad om att krypskyttarna inte skulle hinna ställa in sina sikten. Sedan gick de över minerade, snöklädda berg i två dagar och två nätter, innan de hoppade in i lastutrymmet på en kylbil som fick fungera som spelarbuss.

Spelare, tränare och fredsavtal har kommit och gått sedan dess – men den okuvliga grundhållningen har förblivit densamma.

De har behövt den.

Gång efter gång har Bosnien spelat upp mästerskapsdörren på glänt. Gång efter gång har sedan en kombination av avgörande domarmisstag, kostsam orutin och simpel otur smällt igen den i deras ansikten. Ändå har de orkat fortsätta drömma, alla de tusentals supportrar som reser till matcherna från alla hörn av världen – och alla spelare som gör samma sak.

I dagens landslagstrupp finns killar som kriget spred ut över främmande länder.

Pjanic hamnade i Luxemburg, Salihovic i Tyskland, Medunjanin i Holland, Lulic i Schweiz och Muslimovic i småländska Habo. Där finns Begovic som växte upp i Kanada och Ibisevic som flyttade till USA.

Och där finns Edin Dzeko.

Hans historia är Bosniens

Det finns bättre fotbollsspelare i Europa – men det finns knappast någon annan fotbollsspelare med samma symboliska betydelse.

Dzekos historia är Bosniens.

För drygt 15 år sedan balanserade han på dödskanten varje dag. Han tillbringade sin barndom med att smyga ut för att spela fotboll i ruinerna av det sönderbombade Sarajevo.

I kväll leder han sitt lag mot Portugal på mäktiga Estádio da Luz.

Att prata om ödesmatcher i ett sånt här sammanhang blir rätt löjligt – men i kväll ansluter jag mig till de brokiga miljoner som innerligt hoppas att bosnierna ska få en riktig framgång att glädja sig åt.

Inte för att de behöver det.

Bosnierna är en tålig skara, som kommer tillbaka oavsett hur grymt det än slutar i Lissabon.

För att de förtjänar det.


http://www.aftonbladet.se/sportbladet/kronikorer/erikniva/article13934853.ab

*******

Av denna artikel blev jag tårögn och rös. Han har rätt, Bosniens spelare förtjänar verkligen att gå vidare ikväll. Så som dem kämpar och kärlekn dem har till fotbollen och framför allt landet de kommer från är stor, de vill vinna inte bara för sig själv men även för landet, allas vårat älskade Bosnien.
Om de bara visste hur stolt vi är...
<3


Be yourself

Fick en riktigt udda kommentar här på bloggen av en person från byn. Kan nog till och med lista ut vem du är om jag vill det men jag bryr mig inte...!!!

Jag är mig själv, i alla situationer och även på bloggen. Jag behöver inte ha på mig en massa smink för att sätta ut en bild på bloggen och jag behöver definitivt inte retuschera den heller!

I'm just being me!

Denna blogg är inte för någon annan än mina vänner och mig själv.
Ingen tvingar dig eller någon annan läsa den men det är kul när folk gör det ändå.
Samma person som igår kallade mig snål kallar mig irreterande, ful och dum idag! But guess what, din åsikt betyder ingenting för mig!
I'm happy and I love myself.
Du däremot är en falsk och feg liten jävel som sitter bakom en dator och uttycker dig men vågar inte stå för det. Varför skriver du inte vem du är, eller kanske till och med kommer fram och säger vad du tycker och tänker till mig in real life.
Varför gör du inte det?
Jo, för att du är ett litet glin som inte vågar. Du är rädd!!! Du är säkert en osäker liten tös/pojke som har så mycket att säga om allt och alla andra för att du saknar självförtroende och för att du känner att ingen älskar dig!
Hackar på andra för att må bättre själv...men du, gissa vad. Det enda du har gjort mig är slösat 3 minuter av mitt liv, dem tre minuterna det tog mig att skriva detta inlägg.
Du behöver hitta dig själv, bland alla förlorade själar där ute...



Höres


To do

Åkte hem på lunchen idag, mest för att jag var lat igår och inte orkade laga mat trots att jag har en massa i kylen och frysen. Så nu ska jag koka lite makaroner och steka köttbullar.
Lite galet är det att man går från en dator och sätter sig vid en annan. :/
Idag är det mackis-tisdag, vilket innebär färskt bröd, direkt från ugnen som man gör mackor med, thé och en massa TV-tittande men ikväll känner jag att jag får skippa det.
Har en massa att göra, inann helgen och innan Stockholm nästa vecka! :)
Höres

Tights vs. strumpbyxor.

Asså faaaaan vad jag stör mig på tjejer som använder lite tjockare strupbyxor som tights och sen tar på sig en tröja över vilket resulterar i att de visar deras 'private parts'.
Jag vill så gärna slippa se era 'parts' så ta på er riktiga tights!!!!!!!!!!







Detta är inte snyggt!!!!!!!!!

Höres!!!


My job


Hej!

Det blev inget inlägg imorse! Pallade inte! Hoppade upp från sängen när klockan ringde och kom tillbaka till verkligheten från en dröm som innehöll min pappa, Rihanna, en okänd kille och små röda kulor som någon kastade på oss och det gjorde ont när dem träffade! HAHA
Jättekonstigt juh! Men men, nu sitter jag på jobbet och har skrivkramp! Trots en dator så älskar jag att skriva ner allt på papper först!
Sitter och planerar framtidens jobb och projekt...sen ska jag även göra en Power Point presentation som jag ska hålla på fredag nästa vecka! Hoppas jag hinner med allt.
Två dagar försvinner då jag är på kurs i Stockholm!!!

Höres!


It's time for bed

Gick ni på det jag sa att jag skulle gå lägga mig senast 22!??? Om ni gjorde det så hade ni fel!!!
Men, jag har faktiskt gått och lagt mig nu! Efter syrianerna så blev det lite planering för det som är kvar av året!!! Alla helger är nu uppbokade och det är inte många kvar!!! Innan året är slut så befinner jag mig i mitt älskade Bosnien!!! aBd!!!
Nu ska jag drömma mig bort!!!

God Natt


The weekend in pictures


Hi Hater

HAHA
Det tog typ 30 sekunder för någon att skriva en dum kommentar.
Jag jobbar inom BHUF, närmare bestämt som vice ordförande, det är därför jag ska dit.
Tack och Hej Då!!!

Breaking Dawn-BHUF

Jaaaaa...blir att se Breaking Dawn-part 1 med tjejerna på Fredag i byn...SÅÅÅÅÅÅÅÅ GLAAAAAAAD
Ska jah som sagt till Landskrona i helgen på BHUF-student träff och eftersom det tar evigheter att ta sig dit härifrån åker jag först till byn och sen tar tåget till Landskrona på Lördag morgon med resten av juggemaffian som ska med samma tåg...!!! :p
Kolla in dessa länkar, än finns det platser om någon vill spendera helgen med oss!!! Det blir konsert med Mirza Soljanin på kvällen också...och det bästa är!!! BHUF står för alla kostnader under hela helgen!!!
http://www.bhuf.org/
http://www.bhuf.org/uncategorized-bs/treci-studentski-susret-bhuf-a/
Höres!

Talk that talk

Det blev en relativt kort arbetsdag idag...På väg till jobbet insåg jag att jag hade glömt bort att jag hade en läkartid. När jag kom dit hade de redan tagit emot någon annan så jag fick sätta mig ner och vänta. Kom till jobbet vid 10. Jobbade till ca 16.30 och sen åkte jag och hämtade ett paket som jag väntat ivrigt på. Blev sjukt besviken och ska skicka tillbaka båda grejerna imorgon. Har sedan dess bara suttit hemma och degat. Är sjukt trött. Ska lägga mig senast 22 ikväll... Nu blir det att kolla klart på en film som jag kollat på i över en vecka nu. Blir avbruten varje gång! Höres

<3

Miss you like crazy!!!


Why!?

Varför i helvetes jäffla helvete kan jag inte somna!? Asså jag blir sur, på riktigt!!!
Jag ska upp sju och jobba! Har sovit dåligt i helgen och dessutom kört typ 40 mil...jag borde vara trött just nu!!!
Hatar när det blir såhär...sömnen kan la faan inte bara försvinna under tiden man typ borstar tänderna och byter om!!!

Fuuuuj detta!!!


I'm on one

I don't really give a fuck and my excuse is that I'm young!



Good Night


I love you

Ännu en gång har jag kört sträckan tillbaka till Köping medans jag tänk på allt mellan himmel och jord.
Ska dock inte sitta här och skriva allt vad innebär utan jag ska berätta för er om min helg.
Kom fram vid 20 tiden, lite senare än beräknat på grund av en olycka utanför Motala. Åkte på en landsväg som jag inte ens visste fanns och jag har bott där i typ 20 år...:p
Ahjja...ringde på dörren och när den öppnades stog mamma där och häpnade. Glatt överraskade blev dem.
Syrran var också där men åkte iväg strax därefter och jag och mamma och pappa kollade på Bosnien-Portugal matchen. Jävla domare som dömde helg galet men våra spelare var duktiga och resultatet blev 0-0.
STOLT!
Vi satt upp till midnatt och sen gick vi och la oss.
Dagen därpå vaknade jag av att jag knappt fick någon luft och att det var jättevarmt. Min pappa hade stängt alla dörrar i hela huset för att inte väcka mig. Tack pappa!
Gick upp och hoppade in i duschen medans mamma lagade frukost. Efter att vi hade ätit gick vi och handlade lite. Bland annat, Mojitomix som jag nu har laddat upp med. Jag är redo för fest! :)
Strax efter att vi kom hem kom Nerdina och Bebis förbi. Sötisen har blivit stor, mitt lilla hjärta. Först nu inser man hut mycket man har saknat dem. :)
Vi fikade hos mamma en stund och Azra kom strax innan vi skulle gå. Precis när vi stog i dörren och skulle gå kom pappa. Skrämde typ live ur oss när man öppnade dörren, Kramer style. :p
Vi skulle till Gusto men gjorde ett pitstop på stan. Azra fick inte följa med då Nerdina skulle köpa present till henne. Hon tyckte vi var bitches som skickade henne till Gusto.
De som redan var där sa att det var fullt och att det inte fanns plats att sitta. Men när jag och Nerdi kom dit hade vi alla sju och Bebis plats och det var några platser vid vårat bord, som egantligen var fyra mindre bord som de hade satt ihop.
Undrar hur det gick till. Var det Azra som hotade någon eller hälsade hon att jag var på väg som jag sa att hon skulle göra. HIHI
Vi blev kvar på Gusto ett par timmar och sen gick vi till Dacke där det pågick en fotbollsturnering.
Vi blev inte kvar länge då det inte var idealt för Bebis att var där så vi bestämde oss för en promenad. Strax efter att vi började den blev det ändrade planer och alla gick hem till sig.
Efter ca en timme hemma åkte jag och hämtade Azra och sen åkte vi dit igen. Vi kollade på flera matcher och vid halv åtta åkte vi och hämtade Bebis och Nerdi och åkte till McD. Satt där till typ 22 tror jag sen körde vi hem dem och åkte tillbaka till cupen och blev kvar där till midnatt tror jag. Kom hem och hör och häpna, mina föräldrar var fortfarande ute. Dem var nämligen på fest och hade inte kommit hem.
Man undrar vad det är som händer när ens föräldrar är ute länge än en själv.
Jag sov när de kom hem men mamma sa att de kom vid halv ett nån gång.
När jag vaknade imorse hade pappa redan åkt iväg och jag och mamma åt frukost själva och sen blev det promenad för oss båda med olika personer.
Jag var ute och gick med Ada och mamma var ute med Kelli, min faster. Efter promenaden parkerade vi oss hemma hos syrran i hennes soffa och blev kvar där en bra stund. Bakisfikaaaaaa!!!
Så fort jag kom hem till mamma och pappa bytte jag om och åkte hem till min farbror. Alltid lika kul.
Åkte till mamma igen, packade och väntade tills pappa kom hem för att säga hej då och sen åkte jag mot Köping. Gjorde ett stop på vägen för att hämta en sak och nu är jag hemma och ska nu kolla på film och sen sova. Imorgon väntar jobb och nästa helg sticker jag till Landskrona!
Mitt <3
(Fler bilder kommer sen)
Höres!!!

Change of plans

Det blev ändrade planer och jag befinner mig i byn istället för i Köping!
Vid lunch fick jag nyheten att Bebis skulle vara här i stan och självklart var jag juh tvungen att ta mig hit! Kunde inte missa chansen att umgås med honom! Och hans mamma också så klart!!!
Överraskade mina föräldrar, dem blev väldigt förvånade då jag har varit här två helger i rad och de förväntade sig inte att jag skulle komma denna helg också!
Vi har myst och sett Bosnien-Portugal matchen! Det blev 0-0...hade varit bra med ett mål åtminstone men detta resultat är bra det med!

Nu ska jag sova och imorgon är det mys med bebis och fotbolls turnering! :)

Åsa, gumman jag är jätteledsen att det blev såhär men vi får umgås en helg inom snar framtid istället!!! :)

God Natt


Date

Nästa år är det sista chansen att gifta sig eller göra något annat speciellt på ett väldigt speciellt datum!
Så antingen slår ni till idag 11-11-11 eller så tar ni det nästa år 12-12-12...
Sen blir det inte jämna siffror på ett bra tag! :)
Jag tar det nästa år...


Morning y'all

Jag måste verkligen bli bättre på att inte ligga och kräla i sängen på morgonen! De senaste veckorna har jag gjort det varje morgon!
Förut gjorde jag aldrig, ALDRIG!!!
Så fort klockan ringde var jag på fötterna! Men inte nu längre! Nu ligger jag kvar, en bra stund också! Ca 10-45 minuter! Jag somnar liksom inte om så var ät poängen!
Tror min syster har smittat av sig!!!

Vill inte. Ska inte.

Höres


Already!?

Det är helt sjukt vad dagarna går fort? Det känns som att det var måndag igår och det är redan fredag imorgon! Jag fattar verkligen inte att veckan är slut snart men det är jag glad för! Längtar till helgen! Då ska jag passa på att städa, tvätta och vila!
Lite shopping i Västerås ska jag nog även hinna med! :)
Det är på lördag det!
Nu ska jag sova!
God natt


Yum

Någon håller på och baka i mitt hus och det luktar sååå gott, nästan så att man blir lite sugen på att göra det själv. Det är dock inget jag ska försöka mig på då jag suger på att baka. Nöjer mig med att köpa när det behövs. Orka slava i köket. Det gör man bara om man måste!!! :p
Sugen på att kolla på en bra film men vet inte vad. Inget läskigt eller för seriöst, det vet jag i alla fall.
Höres

Insperation

Vad inspireras du/ni av???
Varje dan inspireras jag av någon eller något. Jag känner passion för att lösa problem och fixa saker och ting.
Varje dag, stöter jag på någon eller något som jag känner starkt för och vill hjälpa!
Små saker har stor betydelse!

Where is everybody!?

Det är nästan helt tomt på kontoret! Bara en person förutom jag är här! Alla andra är antingen på uppdrag eller ute och äter lunch!
Jag åt fort, nästan lite för fort! Känner att jag har lite ont i magen nu! Men vi har stött på ett problem och jag är så ivrig på att lösa det! Det liksom kliar i fingrarna för att få det gjort! :p

Höres


Another cold morning

God morgon out there i stugorna!!! Hoppas ni inte är trött! ;)
Jag vaknar vid 05 varje morgon, fattar inte varför!!! Sen när klockan ringer vid sju pallar jag inte gå upp så då ligger jag och vänder mig i sängen en stund. Men idag hoppade jag upp vid 7.07 för att jag fick ett sms av Pille! :D
Nu har jag bara suttit här och messat med henne en stund men ska nu gå fixa mig och sen dra till jobbet!

Höres!


So old!

Asså jag känner mig supergammal!!! Klockan är inte ens 23 och jag har redan gått och lagt mig!
Sen när är jag en trötter!?

Sov gott!!!

God natt


Master chef

Haha, jag kan lungt gå och gifta mig nu!
Har gjort pizza från scratch!!! How awesome is that!?
Nu ska jag kolla på Real Housewives of Atlanta och sen säkert någon film innan jag går och lägger mig!!! :)


9 to 5

Var på jobbet till ca 20 över 17 idag...Förlorade juh så mycket tid imorse. Kunde gått hem redan vid 16 då vi kan flexa men jag tycker om mitt jobb så mycket så det gjorde inget att jag stannade kvar!
Ska vila lite nu och sen diska och laga mat till imorgon.
Fattar inte att det redan är onsdag kväll, dagarna bara flyger förbi.
Höres

Yummie

Har varit på Intro och stadsvandring nu på morgonen och sen blev det lunch på ett ställer där kommun folk envisas med att äta och jag själv tycker inte att det är så speciellt eller gott!!!
Har varit där 4 gånger och det har varit en besvikelse varje gång!
Morgonens info var inte ny men rundvandringen var intressant dock har jag väldigt mycket viktigare saker att göra så jag kunde faktiskt ha skippat det!
Nu är jag i alla fall tillbaka på kontoret där jag ska avnjuta min caffé latte samtidigt som jag gör en dagordning för morgondagens möte!

Höres


Zzovaaa

Jag vet inte om jag är trött eller inte men jag har jättesvårt att ta mig ur sängen trots att jag sover bra och lägger mig tidigt. Typ igår, la mig strax efter 23...vaknade till vid 5 och sen blev jag väckt av klockan som ringde 7...men jag är fortfarande trött! Trött i sinnet och trött i kroppen!
What's wrong!?


I'm smiling

Jag ska nu gå lägga mig. En spännande väntar imorgon.
***
Fick lite glada nyheter nu på kvällen, samma nyheter som jag fick i helgen också, inget jag tänker nämna här men GRATTIS!!!
So happy for you both!
<3
God natt

Mys

Sen jag kom hem från jobbet har jag städat, tvättat och kollar på serier! Det har blivit Hart of Dixie, Basketball Wives LA, Bad Girls Club och snart ska jag mysa framför Hawaii Five-O.
Imorgon är det Intro på stan som gäller trots att man nu bott här över två månader och sen blir det jobb på eftermiddagen!
Tror det blir Västerås med Åsa i helgen! :)
WOOHOO...shopping! :)

Ville bara visa er min fina Bajram present från mamma och pappa som jag tycker är jättefin!
Den är från Dorre Design och den kommer passa perfekt i mitt kök!

Köpte ett nagel lack som jag trodde var rött men det visade sig vara rött/rosa/orange!
Tror det finns en Azra där ute som kanske tycker att den är fin!
Var det inte något sådant du var ute efter!?

Nae ni nu ska jag umgås med Alex!!! :p

Höres


Bosnien

Det är ca 6 veckor kvar tills jag åker men jag kan liksom inte sluta tänka på det!
Jag vill dit...nu!
Har liksom redan en lista på saker jag vill göra och hinna med! Men det är liksom inga stora grejer! Jag vill dricka kaffe/te med familjen, städa mitt rum, sätta upp belysningen på balkongen, shoppa, gå på stan med mamma och ujna, gå promenader i kylan, åka till Kozarac, äta kifle, dricka sour cherry juice, sitta på trappan och leka med hundarna, dricka drinkar på Carmen, äta lunch på Zlatna Ribica, fika på Visa...små saker som gör mig lyckliga...har inte varit där på ett år! Mycket har förändrats, det vet jag men det mesta är samma som det var förra julen/nyår då jag var där med pappa...
Detta år åker mamma med och då åker vi bil. Ser tillochmed fram emot att åka köra ner.
Syrran kommer befinna sig i USA då så henne tycker vi inte synd om! :p

Höres


God Morgon!

Det var inte lika jobbigt att vakna idag som det var igår men det var kallt så jag ville ändå inte stiga upp...efter att jag tvingade mig ur sängen är jag nu på god väg att bli klar och dra till jobbet!

Ha en bra dag!

Höres


Kollar på film


Min helg...

Åkte till Ica och hämtade ett paket efter jobbet på fredag...Sen direkt mot byn...Det gick jättebra att köra, älskar att köra så det är lungt för mig att åka ca 50 mil varje helg. :)
Ringde och fick flera samtal under färden vilket gjorde att tiden bara flög förbi.
Kom fram och satte mig på Gusto direkt med syrran och Ada, efter att syrran gick var det bara jag och Ada kvar...satt där ett bra tag och sen åkte jag hem till mamma och pappa...myste med dem och sen kom Azra Z's underbara föräldrar som jag älskar jättemycket, dem är sååå sköna.
Lite innan åtta bad hennes pappa mig åka, vi skulle ut på kvällen och hans teori var att om vi åkte tidigare skulle vi komma hem tidigare...:p HIHI
I alla fall så drog jag till syrran som förvanlade mig till en liten djävul...krävdes inte så mycket till det då jag redan är en enligt min kära pappa.
Vid 21.30 drog vi till Linköping. Gick först förbi Pitcher's och hälsade på Ivy och sen drog vi till Sliver. Stog i kö i typ en halvtimme, rätt så kallt...inte van! HAHA
Blev kallad för 'en söt shejtaan' av några killar i kön som helt plötsligt stog bakom mig och de låtsades som att de kännde mig och syrran...HAHA, sköna grabbar. Såg dem flera gånger under kvällen och varje gång vi gick förbi varandra hälsade dem.
Väl inne tog syrran en öl och jag en redbull medans vi väntade på Azra. När hon kom gick vi direkt till dansgolvet. Det blev mycket dans, precis vad vi behövde, dock var DJn lite dålig, mixade låtar som redan var det, viket gjorde att han förstörde dem.
Gick ut och hälsade på några kompisar innan vi gick ner och dansade lite till och sen drog vi hem. Var hemma vid 02 nån gång.
Gick och la mig ganska direkt.
Morgonen där på vaknade jag 08.15 för att ta mig till pappa, han skulle byta till vinterdäck på min bil, det tog längre tid än förväntat så mamma fick komma ut med kaffe.
Bilen fick stå i garaget och jag skjutsade pappa till jobbet och sen åkte jag tillbaka hem till mamma och pappa för att göra min specialitet till Bajram (Eid) kex-tårta. Alla älskar den och det är den som alltid går åt först.
Så fort den var klar gick jag till syrran, fick sällskap av mamma som skulle till stan.
Sminkade mig lite snabbt, bytte om och sen drog vi in till Linköping igen. Först lite shopping och sen fika med
Amila, Bojana och Goran. Sååå kuuuuul...har inte sett dem på ett tag så jag tycker att tiden inte räckte till men det var kul att umgås med dem en stund i alla fall...MISS YOU!
Efter det åkte vi och köpte sak till syrran på K-Rauta som jag tog sönder kvällen innan. Vi kom dit 7 minuter innan det stängde.
Drog direkt till mamma och pappa, blev kvar där en halvtimme och sen åkte vi till min kusin Amir och hans sambo Ajla.
Alltid lika kul att umgås med dem. Amir drog till fotbollen strax efter att vi kom så det blev lite tjejmys och när han kom hem spelade vi både Wii och Kinect.
Vi skulle ut på kvällen men efter många om och men ändrade vi oss och stannade hemma. Azra som var i LKPG kom dit också istället för att dra på Baja konserten som tydligen inte alls var bra. Väldigt dåligt med folk hörde jag.
Vet knappt vem han är så jag planerade inte ens att åka dit men tycker synd om dem så tog sig dit och sen blev besvikna.
Åkte och hämtade Azra trots att Ajla och Amir bor 2 minuter därifrån men hon var hungrig så jag tvungen att mata henne känner jag.
Åkte till McD, hon köpte mat och sen åkte vi tillbaka. Det blev spelande till midnatt och sen drog vi hem.
Vaknade vid sju morgonen därpå då det var Bajram.
Åkte till mamma och pappa och duschade där. Pappa hade redan hunnit åka till LKPG när jag kom. Vid 10 hämtade jag syrran och vi åkte för att köpa blommor till moster och faster.
När vi kom hem var pappa hemma så det blev först mys och kaffe med familjen och sen lunch. Därefter kom Azra och hennes föräldrar och det blev mys med dem.
(Azra, be Minka spara lite Baklava broj 42 till mig) :p
Efter det åkte vi till min faster och myste där i ca två timmar. Vid ett tillfälle var vi flera som höll på att somna. Farbror och kusin kom förbi. Dem åkte hem och vi drog med oss faster hem till oss. Därefter kom farbror och alla till mamma och pappa där vi alla blev kvar en bra stund. Vi var 11 personer som satt runt ett bord och skrev till varandra kors och tvärs. But, that's my family and I love them.
Han varken åka förbi farbror eller Azra's föräldrar som jag lovade att jag skulle komma för vid halv åtta åkte jag tillbaka till the 'Ping.
Kom hem vid 22 och la mig vid midnatt. Var jättetrött hela dagen på jobbet och gick hem vid 15.30 och la mig direkt.
Sov till typ 17.30, lagade och åt mat...har sedan dess suttit framför datorn och nu blir det Syrianerna på TV3, en film efter det och sedan sängen igen!!!
Bilder från helgen kommer i en bildbomb en annan dag! :p
(OBS, ignorera stavfel, pallar inte läsa igenom och rätta, har inte tid...)
Höres

Jason Derulo

LOVE HIM
(Red-One är ett geni...tillsammans med Swedish House Mafia slår han alla andra svenska producenter...LÄTT)

...

I won't buy the dream that he's selling me!!!

Tröttig


Varför!?

Varför ska en viss person alltid höra av sig till mig på Bajram! Och förstöra dagen och dessutom veckorna efter Bajram!!!

Hans närvaro i mitt liv fuckar med min hjärna!!!

JAG PALLAR INTE...


Reality

Japp, då är man tillbaka i verkligheten igen!

Jag sitter på jobbet just nu, ville bara skicka iväg ett HEJ...
Berättar allt om mig helg ikväll!!!

Höres


Läppförstoring!

Haha, fick precis frågan om jag hade förstorat läpparna och därför hade plast på!


Phew

Har sprungit omkring hela morgonen! Varit på stan två gånger och fixat med grejer! Men nu är i alla fall frukosten avklarad sen har jag även lyckats tippa!

Nu är det jobb i en timme och sen drar jag mot byn! :)

 


Friday

Jag är glad! WOOHOO
Det är fredag, jag mår bra och ska iväg till byn snart! Längtar riktigt mycket till att komma dit och krama om min favoriter! :)
Dessutom så blir det utgång och dans ikväll och det har jag längtat till riktigt mycket också! Jag har varit ute här också fast det är inte samma sak!
Jag gillar det där med att vara stammis!

Ska ta på mig skorna nu och sen knalla till jobbet!
Fixa frukost och därefter betala V75.
Jobbar bara förmiddag idag så before you know it är det 12 och jag sitter i bilen på väg mot hålan där mitt hjärta är! :)
Missförstå mig inte, jag trivs jättebra här men det är något med byn där man är uppvuxen! :)

Höres


Halloween

Jag är inte så mycket för Halloween! Tycker nog att det är lite för silly att vuxna människor ska hålla på och klä ut sig men nu verkar det som att jag också ska göra det! Ska ut med syrran och vänner imorgon på en nattklubb som har Halloween fest med temat Heaven or Hell! Hmmm...har en idé om vad jag vill klä ut mig till men jag får se hur jag känner imorgon! :p
Det är då det!
Nu ska jag sova!
God natt


Nästan klar

Det känns som att jag packar om väskan varje torsdag. Jag är nu nästan klar, ska bara packa om min sminkväska. Som vanligt så måste jag packa om den precis som resväskan. Inte kan man ha med sig samma kläder och skor två helger i rad. Inget av plaggen jag hade med mig förra helgen tar jag med mig denna helg. Det går bara inte, har så mycket kläder att jag absolut in behöver ta med mig något som jag hade sist. :)
Samma gäller smink, kan juh liksom inte ha samma ögonskuggor med mig igen. Absolut förbjudet! :p
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag packa det sista, platta håret och se Snabba Cash innan jag går och lägger mig! :)
Höres!

Remind me again...

...why we are friends!!!???
Jag saknar våra stunder tillsammans.
Jag saknar ditt skratt.
Jag saknar dina kramar.
Jag saknar minen du gör när du är glad över något.
Jag saknar att du kallar alla 'slatkis'
Jag saknar dina sms.
Jag saknar din röst.
Jag saknar våra telefonsamtal.
Jag saknar DIG


Jag saknar min Pille

<3



Again

Japp, det är dags att packa väskan igen. Imorgon bär det av mot byn.
Åker redan vid lunch då vi bara jobbar halvdag. Helgen ska spenderas med familjen och vännerna!!! :)
Imorgon så fort jag kommer fram blir det lunch med min fiina Ada.
På kvällen blir det fredagsmys med syrran, mamma och pappa.
På lördag ska jag och syrran shoppa i Linköping samt fika med Bojana, Goris och Amila. Mina fiina som jag inte sett på ett bra tag. Längtar supermycket.
På söndag är det Eid och då ska jag hälsa på farbror och faster samt även fika med Azze och Peter innan jag åker hem och dem åker mot Stockholm.
Tror jag ska få besök den enda helgen jag för tillfället har kvar som är ledig detta år och då innebär det att alla mina helgen innan jag åker utomlands är uppbokade!!! :)
Det blir besök i Jönköping, Växjö, Landskrona och Stockholm. Vet inte vilken av helgerna jag längtar mest till...:) Eller joo, det vet jag visst. Den då jag får umgås med Bebis, saknar den lilla krabaten jättemycket!
Nae, nu ska jag plocka undan lite, städa i köket. Packa väskan, lägga undan kläder i garderoben. Sen duscha och platta håret innan jag går och lägger mig!
Höres

Redan!?

Fattar inte att klockan redan är 20 i två!!! Hur liksom!? Känns som att jag kom till jobbet för bara en halvtimme sen eller något!
Men jag klagar inte! Det innebär att jag slutar snart och ska åka till Ica och handla! Imorgon är det jag som ska bjuda på frukost här på kontoret, vi turas om! :)
Ska köpa en massa gott! :)
Sedan ska jag även förbi och tippa på hästar, det ingår i något vi kallar 'kaffeveckan' här på kontoret! :)

Åsa åkte tidigare idag så hon missar min frukost men hon ska juh till Oslo och umgås med sin syster och hennes små söta barn!
HAVE FUN! :)

Men nästa vecka så kör vi hårt här, inflyttningsfest hemma hos mig med mina fina på besök!

:)

Imorgon ska jag dessutom träffa denna finis!!! <3


Pigg och glad

Åhhh jag är så glad just nu! Jag mår så mycket bättre!!! Verkligen pigg, gissar på att de 12 timmarna jag sov verkligen hjälpte! :)

Är lite täppt i näsan fortfarande och såren på läpparna gör ont men det är inget som kan stoppa mig! WOOHOO

Lunch nu!!!


Morgon

Jag har sovit i 12 timmar! Vaknade ett par gånger men det gjorde inte så mycket då jag somnade om ganska omgående! Sitter på jobbet nu! Känner mig något piggare! :)

Dricker min tredje kopp te på en halvtimme!


Blää

Gick och la mig vid halv åtta och sov i ca två timmar! Vaknade för inte så länge sedan av att jag mår jätte illa!
Känns som att jag ska kräkas vilken sekund som helst! Ingen trevlig känsla! Och om det är något jag inte tål med att vara sjuk så är det just illamående!
Detta är inte bra! Är det något som sänker mig så kommer det vara just detta! Vill bara somna om och slippa känna denna äckliga känsla!
:,(


Sova

Klockan är bara stax efter sju och jag funderar starkt på att gå lägga mig! Fattar inte varför jag ska plåga mig och försöka hålla mig vaken till en mer passande tid, eller vad man ska kalla det.
Så nu ska jag borta tänderna och krya ner i sägen, ska kolla klart på film och sen sova!
God Natt

Trött

är trött, jättetrött! Och det är inte för att jag sover dåligt för det gör jag inte utan för att jag är sjuk och har feber! Skulle kunna somna här i stolen där jag sitter och går igenom viktiga dokument!!!!

 


Lunch

Jag och Åsa gick på en promenad här innan lunch! Det var superskönt att komma ut och få lite frisk luft! Jag känner mig inte bra alls och gör mitt bästa för att inte bli sängliggande! Det skulle juh vara katastrofalt just nu känner jag!

På promenaden gick vi till Mr. Wook för att köpa mat! När vi skulle gå tillbaka tog vi vad vi trodde var en gångväg precis intill körbanan! Tror mer på att det vara var en refug! För helt plötsligt tog den slut och vi var tvungna att gå över vägen! Vi skulle egentligen till andra sidan men bestämde oss för att gå i mitten på refugen där och sen springa över vägen igen där vi kunde!
Blev lite fel men vi klarade oss! :)

Nu ska jag jobba ett par timmar till och sen hem och lägga mig!


Officiellt

Japp, nu är det officiellt! Jag är sjuk! Inte sådär super sjuk men sjuk! Jag kommer inte klara mig undan denna omgång heller!
:(

Vaknade imorse med jättesvullna halsmandlar, ont i huvudet, snuvig och febrig!
Men inte helt knocked out så här sitter jag på jobbet och ska göra mitt bästa att ta mig igenom dagen!
Jag är den som måste vara sängliggande för att stanna hemma och det är jag inte än!

Ska äta en banan nu och dricka en massa te! Det brukar juh bli bättre under dagen så det hoppas jag på! :)

Höres


Go' natt

Har inte gjort något vettigt ikväll!!! Har bara degat i soffan och så ska jag snart gå lägga mig! Känner av halsen jättemycket men precis som igårkväll hoppas jag att det är borta imorgon när jag vaknar!
Tyvärr ser det mörkt ut och mina sår gör jätteont! Klarade knappt av att borsta tänderna! :(

God natt


Fy

Slutade tidigt idag! Det var meningen att jag skulle gå och handla lite men jag pallade inte! Istället åkte jag hem direkt och shoppade in i duschen! Vill få bort the sickies som jag har. För jag vägrar bli sjuk!

Kolla bara på min mun! Och alla sår inne i munnen ska vi inte ens tala om!
Observera att detta INTE är herpes utan feber blåsor! Dessa får jag 95% av fallen då jag har feber!!!

Fuuj säger jag bara!
Nu ska jag bädda ner mig i soffan och kolla på supersnygga Alex i Hawaii Five-O och sen blir det även Hart of Dixie lite senare!


Vem faan bryr sig!?

Hela världens snackis just nu är att Kim Kardashian ska skilja sig...Fattar inte att folk bryr sig som mycket som dem gör!!! Var det någon som ens gick på att äktenskapet var äkta överhuvudtaget??? Istället för att spendera tid och bry sig om henne och hennes liv borde folk bry sig om annat för alla vi vet att det finns viktigare saker som pågår i världen än deras skilsmässa.

:(

Som det ser ut nu blir det ingen utgång i Linköping i helgen! Ivy kan inte då hon är tvungen att jobba och det gör att vi andra inte känner för att gå ut utan henne! Inte för att vi inte klarar oss eller inte har kul utan henne men det var en grej vi skulle göra tillsammans och nu när hon inte kan känns det inte lika kul längre! Ska nog fortfarande träffas och umgås men inte gå ut och dansa vilket suger eftersom vi alla var super sugna!!! :(


Igen!?

Är det verkligen dags för mig att vara sjuk igen!??
Vaknade imorse med världen nästäpps och halsont!

JAG VILL INTE...vara sjuk!!! Det är sååå tråkigt! Var sjuk för vara nån vecka sen, jättesjuk! Kan inte någon annan i världen vara sjuk så jag kan slippa!
:(

Jag har FYRA feberblåsor på bara överläppen!!!

Fuuuj


RSS 2.0