ESC



DK äger...

En solig torsdag...

Ok, det där med att jag skulle kolla på Hawaii Five-0 stämmde men att jag skulle sova var en total lögn...!!!
Asså jag skulle det men sen så skulle jag bara göra en sak, och en sak till och en sak till...slutade med att jag la mig efter midnatt nån gång.
Vaknade vid 7.45 och det första jag gjorde var att sätta mig framför datorn och jobba lite, svarade på 11 mail...
Sen åkte jag till Motala på möte (hann även med en snabbfika vid vattnet) och var tillbaka här vid lunch, lämnade bilen och gick hem för att äta och vila en stund...
Nu sitter jag på kontoret igen och jobbar för fullt...Längtar tills jag slutar för då ska jag till parken och mysa med vänner...Irfan kommer också, har saknat honom!!!

Hoppas ni njuter av solen lika mycket som jag...

XO


Andas ut...

Jaaa då var den läskiga biten avklarad...nu hoppas man på det bästa...!!!
Det blev lunch med min kusins underbara fru Devla och även glass i Ohamn innan jag begav mig hemåt...!!! Det var inte lika tråkigt att köra hem som det var att köra ner dit. Kom hem, bytte om och sen tog jag mig till parken för lite tid med underbara vänner...!!! Azra, Ada, Ajla, Amra, Elma, Ninna och Nedde var de som var med idag...!!! Fick lämna dem ca en timme för att åka och hämta pappa i Vadstena...!!! Riktigt mysigt var det att sitta ute i solen och det blev lite snack angående en liten resa till Barcelona kanske...
Det är för övrigt vad jag önskar mig i examenspresent!!! :D Nu är jag hemma och ska kolla på Hawaii Five-0 och sen ska jag sova, en heldag jobb väntar imorgon.
Ha det bäst!!!
XO

Nevös

Sitter här i min mosters lägenhet och försöker samla mina tankar...har knappt sovit i natt är så sjukt nervös! Jag är glad att jag för tillfället är ensam hemma så jag inte kan vara elak not någon för det hade jag definitivt varit, vill inte prata med någon, vill inte tänka, vill bara få detta avklarat så jag kan andas lungt igen!!! Nee, nu måste jag dra!!! XO

Oskarshamn

Sitter just nu i Oskarshamn hos min moster och jobbar med min LIA-presentation med hon kollar på någon turkist såpa... Träffade kusinerna och deras barn tidigare idag! Men eftersom det är en veckodag sove hullingarna redan! Jag ska faktiskt själv gå lägga mig snart eftersom jag känner mig otroligt trött!!! Kan bero på att jag gick upp ganska tidigt idag och har dessutom stressat runt hela dagen och kört hela vägen tilll Oskarshamn... Imorgon gäller det, smäller det!!! Hihihi...säger inte vad, inte än iallafall... Hoppas ni har det bra där ute... XO (mobilbloggar, om det ser konstigt ut)

Mot framtiden

Så, nu har jag jobbat klart för idag och är nu hemma och packar inför Oskarshamn och förhoppningsvis min framtid...!!!
Hörs vi inte förän tordag så hoppas jag ni har en underbar Lill Lördag!!! :)

XO

Övertid...

Jag jobbar för fullt, mest hela tiden...!!! Åkte idag till stugan för att mysa med mamma, pappa och syrran samtidigt om vi jobbade lite jag och hon.
Massa olika projekt på samma gång...men jag klagar inte för det är mitt eget val...
Har ikväll gjort klart en flyer till helgens manifestation i Halmstad(med hjälp av syrran)...jobbat lite med två olika PowerPoint och en rapport. Bokat biljetter (hotell bokade Irma) till helgen och även nästa helg...Fullt upp säger jag...Imorgon ska jag jobba till lunch på kommunen och sen bär det av mot Oskarshamn...Jag får träffa mina underbara kusinbarn igen...såg dem över Påsk, men det känns som det var evigheter sen...!!!
Längtar...

Hoppas ni alla har det bra, kära läsare...!!!



XO


Härlig och solig helg...

Var jättearg där på Lördag morgon men det gick över till slut...Var och hjälpte pappa vid stugan en bra jävla stund med olika grejer och sen gick jag till parken och hängde med massa favoriter...Bebis var juh så klart där. Sen blev det film hos Nerdina med Amra, Benjamin och självklart Bebis...Kom hem rätt så tidigt dock, gick och la mig ganska direkt.
Och idag blev en Do-Over...på riktigt...gjorde samma sak på morgonen och på eftermiddagen...idag saknade vi vissa som var med igår men fick även besök av några om inte var med igår...Allt som allt så var det en väldigt bra helg!!!
Underbart väder och underbara vänner...
Så mysigt...!!!
Imorgon är det en ny vecka med nya möjligheter!!!


Mys i parken...

(Detta inlägg försökte jag uppdatera med igår men den gick inte, så det kommer nu)

XO

Ny vecka...

Försökte igår lägga upp en kort samanfattning av helgen men det gick inte, lägger upp den senare idag för att jag inte orkar/hinner skriva om den just nu!!!
Har verkligen fullt upp denna och den kommande veckan. Det ska hinnas skriva rapporter, göras flera olika PowerPoint presentationer, flyers, redovisningar och massa annat. Jag hinner med allt, det gör jag, även om jag inte kommer få så mycket tid över till annant. Bara heldag idag, alla andra dagar denna vecka är halvdagar och Onsdag är jag borta hela dagen.
Imorgon jobbar jag till 13 ungefär, sen ska jag iväg, Onsdag är jag borta hela dagen, Torsdag är jag i Motala på FM och på Fredag och är jag också i Motala på FM och redovisar ett projekt, vid 14 åker jag till Halmstad och är borta hela helgen!!! Sen är det samma sak nästa vecka...i stort sätt. På Fredag åker jag till Stockholm för att spendera hela helgen där och helgen efter det blir det GBG...!!!
Men även om man är trött och stressad så skulle jag inte byta bort det...man lever bara än gång, varför då inte göra allt som man verkligen älskar och brinner för
...Vila kan jag göra när jag blir äldre!!! :)

Nehe, nu ska jag gå hem och sen iväg och fixar flyers och PPT inför helgen!!!


En glass i parken under EM rasten hann jag med dock...MYS

XO


:p

Tänkte ni skulle få en riktig bild, så här arg är jag just nu



Samtidigt som jag spelar denna låt




















...

Såhär ser jag ut just nu

Är så jävla arg...


HELG.

Jaaa, nu äntligen är det helg...jobbat som en dåre denna vecka men nu kan jag äntligen andas ut, både rapporten och PPT presentationen är klara...Phew...mycket jobb var det men nu är det över!!! Tyvärr så har jag själva LIA-rapporten och PPT presentationen kvar att fixa men det ska nog inte var något större problem...!!!
Igår spenderade jag eftermiddagen med mina favoriter och Bebis var juh så klart med...!!! Lillen är bara för söt för ord...Mash'Allah...
Och ikväll var jag i Linköping och satt på Mörners uteservering med ännu fler favoriter...!!! MYSIGT...
Livet leker!!!
:)
XO

FB vänner...

Asså jag blir alltid fundersam när personer som inte är 'kändisar' har 1000+ vänner på Facebook...Asså hur gör man då, lägger man till folk bara för att ha så många vänner som det bara går eller?
Eller när man ser en 16-åring med över 600 vänner som har bott i samma stad i hela sitt liv, gått på samma skola, och spelat i samma lag hela livet, hur faan har man då träffat 600 personer...!!! Asså visst, man kanske har det men inte faan känner man dem.
Det kanske bara är jag men FB för mig är väldigt privat och jag lägger bara till människor jag känner...eller åtminstonde har träffat på riktigt och umgåtts med dem...!!!
Jag långt ifrån pratar med alla, men vet precis vilka de är och så...Jag hinner inte med de jag har ibland och då har jag inte ens alla gammla klasskompisar som vänner...!!!


Lill Lördag...

Hoppas mina kära vänner vill gå ut ikväll...Alla är så sega just nu, pallar inte med något...Och jag är värsta pigg, vill bara vara ute bland människor...kommer nog tröttna snart jag också och bli ilsken...så ilsken att jag kommer bråka med folk...skulle inte förvåna mig alls...
Haha
Minns en dag på Gusto då jag och mina vänner satt där ett bra tag och pratade och skrattade, säkert väldigt högt...Så klart så skulle ett glin kommentera oss precis när vi skulle gå. Jag och Nerdina vänder oss om i samma sekund och ger henne svar på tal. Ungen sa inte ett skit utan satt där som en rädd liten höna. Säg inget om du inte vill ha en kommentar eller svar på det. Vissa dagar hade jag säkert inte ens brytt mig men just den dagen var vi nog alla lite less på småglin och deras attityd.
 HAHA...
Nähe, nu ska jag fortsätta skriva på min rapport som ska vara klar på Måndag, wish me luck!!!

XO


We might not get tomorrow...

Måndag spenderade sittandes på jobbet, inget kul alls hände men efter jobbet hade jag jättekul...Spenderade eftermiddagen med Nerdina och Bebis...alltid lika kul...först åt/fikade vi på Gusto och sen gick vi en promenad...Det var rätt så kallt men inte så att man frös ihjäl...!!! Kom hem och såg två filmer innan jag gick och la mig...först Fast Five, jättebra, verkligen!!! Och sen såg jag From Prada To Nada, töntfilm alltså...hihi...jag är en riktig nörd ibland...filmen var helt ok men det känns som man har sett den typ 10 gånger förut...!!!
Gick och la mig och vaknade illamående som faan, trodde det skulle gå över så jag fixade mig inför jobbet men spydde precis innan jag skulle gå så jag valde att stanna hemma idag. La mig igen och sov till typ 12, skönt som faan men har nu varit seg hela dagen, har inget ork för något typ...Körde iväg bilen till pappa som skulle fixa mina bromsar och sen så gick jag till Gusto (igen, I know) för att fika med Ada. Satt där i typ 2 timmar och nu är jag hemma igen, min bil är klar men jag pallar inte hämta den, det typ regnar/snöar/haglar ute, ska hämta den imorgon...!!!
Har ett online möte vid 20.30, annars ska jag bara ta det lungt ikväll...

Bildbomben kommer innan veckan är slut...Jag lovar!!!

XO

Älskar denna låt


Helgen i ord

Blev som sagt fikamys hos syrran i Lördags, efter det var det bara att åka hem, byta om och åka in till SKGE...Grillparty...
På väg dit började det regna...FY...Stackars Almir fick stå och grilla i regnet till en början men sen kom de på iden med paraply...haha...They were on a mission, inget skulle stoppa de, inte ens regn...Hihi...
Azra och Almir hade dukat jättefint ute på altanen men vi ville inte frysa så vi hjälptes åt att flytta in allt och duka inomhus...Sen började festen!!! Medan de andra gick för att kolla på motocyklarna satt några av oss kvar och tog det lungt.
Mitt i allt fick jag lämna den för att hämta pappa som kom hem efter en utlandssemester, jättebrun var han. Syrran följde också med.
Åkte tillbaka in till SKGE, gick strax därefter för att kolla på fyverkerierna, A&A bor jättenära.
De trodde inte på mig när jag sa att det var inträdesavgift så hönsmamma som jag är tog jag med mig pengar och fick betala åt de flesta, tvingade de sedan att kolla upp på fyrverkerierna för att verkligen utnyttja pengarna...
INSIDE JOKE...
Gick tillbaka till A&A och satt där till efter 02 nån gång, kom hem och la mig strax innan 03...
Vet inte ens när jag vaknade igår men ringde runt och fick med mig några att åka till Vadstena...skulle grilla där men vädret var så dåligt så vi åkte till Omberg istället...vet inte ens varför...
När vi först kom dit var grillstuga upptagen så jag Azra A och Azra Z gick en promenad, när vi kom tillbaka satt Ninna, Ajla och Amir vid brasan...Vi värmde oss lite med kaffe och sen grillade vi, mitt i alltihopp började det hagla...jaaa, ni läste rätt HAGLA...
WTF likom, 1a Maj...FYYY...vi satt iallafall där och åt, värmde oss igen med te och fika och sen åkte vi hem...
Det första jag gjorde när jag kom hem var och duscha och försäkra mig att jag inte hade någon insekt på mig, sen sov jag i typ 3 timmar, vaknade, drack en kopp te, plattade håret, borstade tänderna och la mig igen...
Blev väckt av min granne vid midnatt som ville att jag skulle titta till min bil för larmet gick hela tiden, gick ner i pyjamas, den var låst, gick och la mig igen, vet inte om den gick igång något mer...Hihi...

That's it...
Snart kommer bildbomben...

Helgen...

Helgen har verkligen varit underbar men är för trött och frusen för att skriva om den just nu, det kommer imorgon.
Hoppas ni har haft det minst lika underbart...

XO

RSS 2.0