Mot Örebro

Japp snart sticker jag mot Örebro och min soon to be nya hemtrakt...Ska spendera helgen där med mina härliga BHUFare...WOOHOO
Höres, på söndag!!!!
www.bhuf.org

Trött

Är riktigt trött och ska faktiskt gå lägga mig snart även om klockan bara är 21...
Idag har det varit fullt upp, som vanligt, men det gillas...
Har även hyrt ut min lägenhet, killen som ska bo här skrev på kontrakt idag!
God Natt
Höres

Jag Älskar Dig

Skulle skriva ett inlägg men läste min kompis blogg precis innan och nu kan jag inte för det jag läste tog andan och orden ur mig.
*tårar*
Min bästa vän skrev såhär:
'Goda vänner kan göra allting tillsammans - men bara de bästa vänner kan göra ingenting tillsammans.
Som här du och jag, minns du vad vi gjorde? Inget! Vi bara hängde, och ett minne för livet blev det (ju) ändå! :-D
Jag vill ge dig allt jag har men mitt liv de vill jag dela med dig, för så mycket älskar jag dig! <3Stor KraPuss :-D'



Orden i sig var jättevackra men de var som ett slag i magen. Även om jag längtar till flytten och vill flytta så inser man att man kommer vara ifrån dessa underbara människor jag har i mitt liv.
Min största önskan i världen just nu är att mina vänner och familj vet hur mycket jag älskar dem och vad de verkligen betyder för mig;
ALLT
Gumman, Jag Älskar Dig

Wonderful day

Som vanligt så har det varit fullt upp även idag. Började med frukost och sen en promenad, hem och duscha och sen iväg till Gusto (Är vi förvånade? Inte alls) för att träffa Ada vid 12.30. Först blev den en smoothie och sen när Ivy och Steph dök upp vid 13.30 blev det lunch. Satt där ett bra tag och sen gick vi till parken och satt där en stund. Efter en stund drog Ada hem och jag, Ivy och Steph gick till Hembyggdsgården och käka glass. Strax efter 16 gick jag hem då pappa skulle komma förbi och hjälpa mig starta min bil så jag kunde köra iväg den till hans garage, fick skjuts hem, bytte snabbt om och sen iväg till Gusto IGEN för lite häng med tjejerna då syrran ville äta och vi hade bestämmt att vi skulle till Skogssjön. Satt där en stund och de slutade med att alla vi var för sega för att gå dit så vi bestämmde oss för att spela kubb istället. Vi gick hem till min syrra och spelade utanför hennes hus. Efter det så drog jag och Ada hem till mig så jag kunde byta om och sen gick vi till parken och jag åt mat...Kom hem strax innan 21 nån gång, har nu bara tagit det lungt och chillat, ska sova snart för imorgon väntar ännu en BRA dag...!!!

What a beautiful morning

God Morgon!
Vakande nyss, ska ut på en promenad med min iPod strax, och senare ska jag träffa min favoriter och i em ska pappa försöka fixa min bil, det är på tiden. Han har varit utomlands och bilen har varit obrukbar hela sommaren...
Nu är det dags for frukost!
Höres!

Dagen idag

Skulle ta ut pengar när jag upptäckte att min lilla kusin har köpt uppgraderingar till spel på itunes när han lekte med min telefon i helgen, för hela 278kr...Hihi...
Gick till BVC för att möta Nerdina men halvvägs dit fick jag ett samtal av Ada, hon hade träffat henne på vägen och hängde med. Satt utanför med henne medan Nerdi var inne med bebis! Efter det gick vi till stan och Ada gick hem för att lämna en sak, sen joinade hon också oss.
Nerdi skulle köpa en present till sin svärmor som fyllde år men precis när vi skulle in till affären, var just hon där...vi fick gömma oss runt hörnet tills hon gick.
Var inne på Albrekts ett bra tag, vår kompis är butikschef så vi pratade med henne.
Efter det gick vi till KappAhl där jag fick köpa en tröja då Bebis hade kräkts på mig, mysigt värre. Ada gick hem
Sen blev det lunch och fika på Gusto, för mig och Nerdi och även Elma, Ivana och Steph.
Därefter gick vi hem till Nerdina, hjälpte henne städa lite, gick fort, softade och sen gick hem till Milos och Linda, Ivy drog till jobbet och jag och Steph spelade Uno, hon vann 10-9...
Jag gick hem när Linda kom hem från jobbet, gick förbi syrran som bor i huset bredvid med hon var inte hemma.
Satt hemma sen ringde hon mig och vi åkte hem till mamma och pappa, som inte var hemma utan kom precis när vi skulle gå hem.
Satt hemma i typ en timme, bokade biljetter till Örebro inför helgens möte och sen hem till syrran igen för att hjälpa henne med en sak.
Vid 23.40 drog jag iväg till LKPG för att hämta Ivy från jobbet. Nu är jag hemma och ska sova.
Höres!!!
Jag älskar dig jättemycket men jag uppskattar dig ännu mer

Monday morning

Har varit vaken sen 8, fixat och trixat en massa, fick en massa gjort och nu ska jag iväg och mysa med bebis och  Nerdi en stund sen hjälpa henne att flyttstäda!!!
Ska kanske även träffa Ivy och Steph...
Höres!

Helgen...

Ok, så vi åkte till Oskarshamn vid lunch nån gång...det öste ner regn hela vägen dit, kom dit nån gång vid 14.30, hämtade hemnyckeln hos min moster som var på jobbet. Åkte hem, satt där en stund sen kom min kusins sambo med Aidin och Belmin, tvillingarna!
Strax där efter kom min andra kusin med sin familj och sen var vi alla samlade, vi åt en sen lunch och sen blev det lite mys, en åkte iväg till jobbet och alla vi andra, 10 av oss åkte hem till min kusin...där blev det en massa mys, rosa och gröna pannkakor, grillad majs och sen grillat vid kl 22...!!! Haha, hatar snabbvisiter hos släkt och vänner, slutar med att man bara äter en massa och Gud förbjuder att man tackar Nej, det går bara inte...tror världen skulle gå under då!
Anyway, blev mys till midnatt och sen åkte några hem och vi andra gick och la oss...
Sov inget från 03-06 eftersom jag var jättetäppt i näsan och sen blev jag väckt vid 8 av Aidin, hade lovat att hänga med och kolla på match, det var jätteviktigt för honom att jag var där, min lilla bebis som jag kallar honom, fast han blir nio om ett par veckor.
Vi åt frukost och sen åkte iväg, kollade på matchen och sen åkte till min andra kusin, myste åt lunch och sen åkte vi hem.
Stannade till i Linköping för syrran skulle köpa en sak men de hade precis stängt.
Kom hem vid 18 nån gång, hoppade in i duschen, svarade på mail, tog evigheter att välja ut något att ha på mig, sminkade mig och då var klockan redan 20, åkte till stationen, hämtade Irma och drog iväg på Ivanas fest...
Var där till 2 tror jag, gick till syrran och la oss...Vaknade nio idag, eller blev väckt rättare sagt, åt frukost, myste med Irma, drog till Gusto och drack kaffe och sen åkte hon hem.
Åkte hem till mamma och pappa, därifrån åkte jag och pappa direkt till Vadstena, kom hem, åt lunch och sen åkte vi till Alijaland och jag hjälpte pappa klippa gräset. Azra Z's mamma och pappa kom dit och han hjälpte till lite. Blev mys och fika med dem och sen snabbt hem, byta om och dra till Kungshöga för att titta på Turaabdin matchen. De vann med 3-2...WOOHOO...
Efter det drog vi till BK, satt där en stund, åkte hem, tog de lungt i en timme och sen till syrran för mys med tjejerna.
Steph (Ivanas kompis från Australien) mådde inte så bra så det gick hem ganska snart efter att de kom. Vi andra myste till 21.30 sen drog vi oss alla hem.
Imorgon blir det mer mys med min favoriter!!! :)
Höres!
Orkar inte läsa och rätta så ignorera stavfel, Hihi

Nu är man hemma från Oskarhamn!!! Har haft det jättekul, berättar allt i ett annat inlägg för...nu laddar vi för fest...

Höres!!!

Igår/Idag

Kvällen innan igår kväll spenderade jag först på McD men Azra, Ivana och Ninna och sen på Max med Ivana och Jeton. Testade den där förbannade Lyxshaken och måste tyvärr meddela er att den inte alls var god.
Igår så jobbade jag förmiddag, egentligen har jag semester även om jag inte valt det själv (börjar mitt nya jobb om två veckor).
Men, syrra behöve lite hjälp och extra pengar skadar aldrig så Yupp, det blev jobb mellan 8-12. Åkte hem till mamma efter och åt lunch, sen åkte vi båda och drack kaffe med min underbara faster Kelli. Därefter blev det snabbt att åka hem och byta om och sen ner till Gusto för att träffa Nerdina och Irfan som är tillbaka in stan, Azra A var också där.
Vi satt där en stund och sen skjutasde vi Nerdina och Irfan hem och åkte vidare för att hämta Ninna från jobbet, vi ville åka till Mio men insåg att vi inte hade tid!
Efter att vi hade hämtat Ninna så gick Azra hem och jag och Ninna gick på stan och letade present till Ivana som fyllde år för bara nån dag sen! Festen är på Lördag! PARTY PARTY
Efter det åkte vi till mamma och hämtade mina grjer eftersom pappa och tetak skulle komma nån gång under natten och jag skulle sova hemma.
Fick en uppgift av min prezie Irma att översätta en text så jag satt med den resten av kvällen, till slut kunde jag inte fokusera längre och då gick jag och la mig, nån gång vid 1.
Imorse vaknade jag vid 9 och gick till mamma och pappa, när jag skickade sms till mamma hade pappa inte vaknat än men när jag kom dit var han uppe och drack kaffe...
Det blev lunch där och sen drog jag hem för att fixa resten av översättningen och även packa det sista inför flytten.
På kvällen åkte jag hem till mamma och pappa igen och åt kvällsmat med dem, chillade lite, åt melon och sen fick jag skjuts hem av syrran (Ninna).
Nu på kvällen har jag mest planerat och gjort listor med saker som jag måste göra/hinna med de närmaste veckorna.
Älskar planering.
Klockan är nu strax efter midnatt och jag ska snart gå lägga mig, imorgon drar jag och syrran till O-hamn för att spendera en dag med våra kusiner, för vi ska hem redan på Lördag. Att missa Ivanas fest vore en synd.
HÖRES!!!

Igår kväll...

Åkte jag Azra, Ivana och Linda till Max för att "testa" lyxshaken...slutade med att ingen av oss tog den utan alla åt glass...Måste säga att McD glass är mycket godare dock...!!!
Satt där i typ en timme och sen drog vi hemåt...jag fick skjuts hem till mamma och spenderade natten här. Mamma är lite sjuk så det känndes smart att sova här då pappa fortfarande är utomlands. Han kommer om två dagar! aBd
Är hos mamma nu också men åkte hem tidigare för att duscha och byta om!!!
Sov jättedåligt, bytte plats tre gånger så jag ska faktiskt ta en tupplur nu så jag orkar träffa mina favoriter senare och dessutom jobba imorgon!
Har bilder från igår kväll men orkar inte lägga upp de just nu, de kommer vid ett senare tillfälle!!! :)
Höres!

Dagen hittills....

Hade världens konstigaste kväll/natt...Personer som jag inte pratat med på flera år hörde av sig, flera ville prata om samma sak...hihi...
Idag vaknade jag stax innan tolv, åt frukost och sen drog jag till Gusto vid 13 för att fika med Ivana, Ada och Azra A...Jättekul som vanligt MEN, jag kom precis hem och klockan är snart 17.30.
INGET LIV...haha men så är det när man har semester!!! JOY!
Vi diskuterade en massa olika ämnen och fick även sällskap av Johannes som skulle förklara skillnaden mellan syrianer och assyrier för oss, det visade sig att det inte är någon skillnad...hihi...
Haha...det regnar nu men det har aldrig stoppat oss tidigare och ska inte göra det ikväll heller. Ska försöka få ihop ett gäng och hitta på något!!!
Höres!!!

Vanilj och Chokolad...

<3

Vill bara...

...att ni ska veta att jag ska slå Azra aka Smrad för hon är en smrad just nu!!!

Denna dag 2011

Skulle bara åka hem till mamma för att lämna en sak och hämta en annan men det slutade med att vi först åkte och handlade och sen så lagade mamma frukot åt mig. Då var kl redan strax efter 14 och jag insåg att jag hade tvättid.
Åkte snabbt hem och slänge i två maskiner och sen satt jag bara och degade tills det var dags att ta ut tvätten.
Direkt efter det körde jag syrrans bil hem till henne och sen så tog jag en långpromenad med underbara Ada. Vi pratade, som vanligt om allt mellan himmel och jord och även om vi har kännt varandra och varit bästa kompisar i hur många år som helt så lär man sig något nytt om varandra varje dag!
Efter promenaden satt vi i parken i över en timme och diskuterade och pratade ännu mer. Sen när det blev för kallt drog vi oss hemåt.
Gjorde te när jag kom hem och sen kollade jag lite bloggar, tycker det är jättekul att läsa. Sen, precis när jag började kolla på filmen Trust började jag chatta med AzraZ aka Smrad. Det tog sin lilla tid och hon skicka mig en länk till en blogg som inte alls var intressant att läsa. :p så det la jag ner ganska så omedelbart.
Ska nu kolla klart på filmen och försöka lägga mig något tidigare än vanligt. Imorgon väntar en date med tjejerna!
Nu är det bara två helger kvar tills jag flyttar. Nästa helg drar jag och syrran till Ohamn en snabbis men är tillbaka här redan på Lördag kväll då allas vår underbara Iwanna har sin födelsedagsfest, den kan man inte missa. Flera favoriter från andra städer kommer, så som JKPG och STHLM och dessutom så kommer även hennes kompis från Australien att vara här, hon ska stanna i en månad!!! :D
Helgen efter det blir det jobbhelg med BHUF, längtar till att träffa alla dem och bara njuta av deras sällskap samtidigt som vi har en massa att göra...men...det klarar vi. Vi har juh världens bästa Irma aka Prezzie aka Pille i spetsen och jag står precis bakom henne as vice Prezzie...Vi (BHUF) är helt enkelt bäst...The Dream Team!!!
Sen så börjar mitt nya äventyr den 1a September som är en Tordag och helgen 3-4 FLYTTAR JAG!!!
Nee, nu ska jag kolla på filmen!!!'
Höres

Helg...

Fick hjälpa av tjejerna igår med att rensa bort det sista i lägenheten och källaren. Blev två turer till tippen och allt var brännbart, säger vi...hihi...Sen hjälpte de mig även att ta isär en hylla och packa det mesta i köket! Tack tjejer!!! <3
Det tog typ 2 timmar så det var inte allt för jobbit!
Vi åkte hem till min mamma och åt lunch där sen drog vi till min pappas stuga och myste där en stund...
Kvällen spenderade vi alla hos min syster med några tjejer till. Åt mat ute och en gick vi till någon festival uppe vid kyrkogården typ, var där i typ en kvart...
Inte riktigt vår musiksmak.
Gick tillbaka till syrra och chillade där till efter midnatt och sen åkte vi hem...Vaknade nyss och ska dammsuga nu och sen åka iväg till min mamma en stund.
Senare idag ska jag träffa några favoriter...
BTW, älskar att min vänner har börjat använda det ordet också, favoriter...HAHA...!!!
Höres!!!

Life


Idag...

Har jag försökt få klart det sista med sortering och packing...riktigt klar är jag inte än men det blir jag nog imorgon. På lördag kommer mina tjejer och hjälper mig med det sista...städa!
Hihihi...så underbara vänner jag har...!!!
Min faster har kommit hem från sin semester så jag spenderade förmiddagen med henne. Alltid lika kul att umgås, med henne kan jag prata om allt.
Nu ska jag kolla på film och sen sova...!!!
Hoppas alla ni har haft en bra dag!
Höres

HaHa...

Energizer Bunny arrested, charged with battery.

Är det Onsdag idag?

Har helt glömt bort vilken dag det är idag...Min dagar består av istort sett samma sak varje dag...sortera och packa...trodde inte det skulle ta såhär lång tid att fixa allt inför flytten...Fyy...Men jag måste erkänna att det har varit ganska skönt att gå igenom allt och göra sig av med mycket som jag inte behöver!!!
Idag har jag sorterat kläder i några timmar, nu ska jag ta det lungt och kolla på film och sen ska jag och syrran hem till mamma och laga mat tillsammans...
Vill gärna spendera så mycket tid med dem som det bara går innan jag flyttar, samma gäller mina vänner, även om vi inte träffats så mycket den senaste veckan.
Men, vi ska ses i helgen då dem ska hjälpa mig städa lägenheten, förhoppningsvis är allt klart denna helg så har jag två veckor att bara njuta och umgås!!!
Höres!

...

Judge me without knowing me, you don't define me but you define yourself.

Tisdag...

Asså denna dag var ett helvete...Somnade innan midnatt och vaknade vid middag, asså jag hade sovit i typ 12 timmar...
Vaknade vid nio av vad ja trodde var någon som ringde på dörren men vet inte om det var hos mig eller grannen så jag orkade inte gå upp och kolla, sen hörde jag hissdörren, hoppade upp ur sängen men han inte till dörren innan hissen var borta...Försökte kolla från balkongen ifall någon jag känner var där ute men såg ingen alls så jag gick och la mig igen...
Tänkte att detta brukar inte hända i vanliga fall och om det var någon som verkligen behövde något skulle den väl återkomma...än så länge har ingen kommit förbi igen, meddelar ifall den gör det...Hihi
Och denna helvetesdag spenderade jag med att ligga i soffan och kolla på serier och filmer. Såg 5 avsnitt av 5 olika serier och sen 3 filmer...That's it...!!! Och även om jag var jättetrött så sov jag inte under dagen...Klockan är nu halv 1 och jag ska gå lägga mig...!!! :)
Höres

;)

The greatest successes come after disappointments.

Måndag...

Kom hem nyss
Kunde för allt i världen inte somna i natt, tror jag somnade först efter 4 nån gång...vaknade vid 11 och vid 13 gick jag en långpromenad men min underbara mamma och Ada.
Kom hem tog det lungt en stund, syrran kom förbi, vi pratade lite och sen bestämmde vi oss att ge oss ut i skogen och rensa skallen. Vi fick med oss mamma också. Var ut och gick i över en timme och sen drog vi alla hem till mamma och Skypade med pappa som befinner sig i Bosnien...Har inte sett han på över en månad så det var juh kul även om det bara var video...
Han kommer hem nästa vecka aBd och jag längtar...!!!! Saknar honom!
Nehe, nu ska jag varva ner och sen försöka sova!!!
Höres!

What is love...???

Love knows no limit to it's endurance, no end to it's trust, no fading of it's hope; it can outlast anything.
Love still stands when all else has fallen...

Kvällen...

...spenderade jag med min underbara mamma...satt hemma och funderade på vad jag skulle laga för mat och kom då på den smarta iden, åka hem till mamma och laga pizza...å det gjorde jag, sen satt vi bara där och pratade om allt mellan himmel och jord...nu är jag hemma, ligger i soffan och läser bloggar...KUL!!!
Höres!!!

Dagen...

...har jag spenderat hemma i min ensamhet med att sortera/städa och packa...!!! Det har regnat i stort sett hela dagen så jag har inte missat något...
Ska nu sortera lite kläder...Alltid lika kul att se vad man har i garderoberna som man har glömt, hittar alltid lite fina grejer!!!
Höres!

New Life...

...om mindre än en månad flyttar jag...ca 180km bort från allt och alla jag älskar dvs min trygghet...!!! Blev lite ledsen nu när jag skrev det, men det är faktiskt första gången!
Jag ska flytta till Köping (visste knappt vart det låg för typ en månad sen) där jag har fått ett superbra jobb som jag längtar till att börja...!!!
Har hittat en lägenhet om jag gillar och de arbetskamrater som jag träffat hittills verkar hur goa som helst...
Detta kan bara bli bra, finns ingen annan utväg. Att jag inte känner någon i stan än är lite skrämmande men inget jag oroar mig för...hitta vänner har jag aldrig haft problem med. :)
Dessutom så bor en av mina kompisar från gymnasietiden i Örebro så henne ser jag fram emot att umgås med mycket! :)
Jag är inte rädd för flytten men jag är stressad...så mycket att ordna innan...men även det ska nog gå bra.
Vill egentligen bara spola fram tiden några veckor så det är klart så jag får fixa och trixa i den nya lägenheten, det mesta är redan klart i mitt huvud dock...:p...Lite smådetaljer bara som återstår...:)
Annars...???
Min favvisar börjar komma hem nu från sina resor så jag ska spendera de veckorna som är kvar med dem och bara njuta...!!!

RSS 2.0