Oh hell no

Hatar att jag går och lägger mig med huvudvärk och illamående!!! Förhoppningsvis vaknar jag pigg och alert!!!!

God natt


Casper

Jag är helt besatt av den här killen. Hans namn är Casper Smart och han är dansare, en helt sjuk jävla grym sådan. Kan inte få nog av att titta på honom. Han har dansat med superstlärnor som Jennifer Lopez och Beyonce och man kan lungt förstår varför! Dessutom kan ni se honom i filmer som Step up 3D och Honey 2.


Man down

Jahapp, nu fattade högre makter beslutet åt mig...No Rihanna för mig denna gång!!!
http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/musik/article13866503.ab

Trött

Fyyy vad trött jag är just nu, vill verkligen gå och lägga mig en stund men vet att det inte är så smart då jag inte kommer kunna somna senare vilket i sin tur leder att jag kommer ha svårt att vakna imorgon bitti.
Ska plåga mig själv ett par timmar till...

Mina fina <3

 


Rihanna

Rihanna spelar på Globen imorgon och på onsdag! Funderar på om jag gå eller inte! Tycker om hennes musik men har lite svårt för henne själv! Det är typ som Lady Gaga! Kan lyssna på henne men pallar inte titta! Har dock hört att Rihanna's show var väldigt bra!!!

Hmm

Vad gör man!?


Superwoman

Jag har varit i farten sedan 6.30! Har hunnit med att åka till besiktningen, lämnat mina nya vinterdäck och fälgar på gummiverkstaden, och jobbat i flera timmar! Ska nu iväg på att möte till 12 och sen blir det lunch! Och därefter möte igen!!!

Höres


Home

Har haft en helt underbar helg i byn med massa favoriter! Jag är nu hemma och har precis gått och lagt mig, är jättetrött! Jobb måndag-till fredag sen drar jag till byn igen! Vissa som man inte träffar så ofta har knappt märkt att man har flyttat!!! :p

God natt


Sunday morning

Klockan är nu 8.13! Ungarna har vrålat och spelat spel sen typ två timmar tillbaka! Jag pallar inteeee!!! Sitter i vardagsrummet och försöker få lite lugn och ro men det funkar inte så bra då de sitter i köket och äter frukost OCH vrålar!
Ännu en gång är det bevisat, jag ska inte ha barn, inte på ett tag i alla fall!
Haha
Snart ska jag iväg med pappa och få min bil fixad och sen blir det att umgås med tjejerna! My sanity!!! :)

Höres


Water for elephants!!!


God morgon


ZzZzZz

Jag har haft en helt underbar kväll med syrran och kusinen! Vi har nu precis gått och lagt oss, imorgon är det do over! Då ska vi alla samlas hos syrran på middag.
För att klara av det säger jag nu God Natt!!!


Jag syrran kusinen och tvillingarna sitter och myser!


On the road


Nu kör vi!!!

Japp, nu drar jag mot byn!!! Ser fram emot en underbar helg med nära och kära!!!

OBS. Min packning! Om jag packar såhär mycket för en helg så kan bara tänka er hur mycket jag packar när jag ska utomlands!!!

Hörs sen!!! :)


Vaaa!??

Ni vet tablettasken man får på systemet för att man visar leg! Well, jag har en sån här på kontoret som jag brukar leka med! Och det gjorde jag även nu när fick för mig att läsa vad som står på baksidan! Blev hel chockad för det står såhär : 'Excessive consumption can have a laxative effect' WTF liksom!? Stackars den som inte läser detta men kanske äter godiset under en buss/tåg/flyg resa!!! HAHA


När löven faller!


Let's CAD

 


Härligt väder!

Fattar inte att det är såhär många grader ute!!!


Sleepless in...

God Morgon!!!
Kl är nu 6.42 och jag ska snart iväg till jobbet?
Neeej, jag behöver inte vara där så tidigt! Har flex till 8.30 men eftersom jag redan är vaken tänkte jag ta mig dit ändå!
Mina dagar bara flyger förbi och jag vet att denna också kommer göra det. Innan jag själv är medveten om det kommer det vara dags att sätta sig i bilen och köra 'hem'. :)
Super excited är jag men kanske ännu mer att dessa jäffla vinterdäck äntligen försvinner från min hall där de har legat de senaste två veckorna! Var till och med tvungen att fråga om det var ok att ha dem här! Vill inte bli förgiftad! Fick dem hemlevererade och vågrade inte ha dem i bilen eller källaren! Känner inte till mitt område så bra så det kändes inte 100% säker!
Men snart så har min Lambo sina nya Pirelli skor så är vi säkra ute på vägarna!!!


Good night my lover

Jag ligger i sängen nu och ska snart sova men tänkte bara visa er dagens köp!

En parfyms från Tiara, en läpp penna från Rimmel och sen en liten pensel också till läpparna!
Och allt gick på strax över 300 kr! See it wasn't that bad!

*******

Hittade idag en superfin bild på Marilyn Monroe som jag vara var tvungen att ha! Så nu är jag på jakt efter en fin vit och lantlig ram till den!

*******

Dessutom så har jag hittar min rosa Jet Set klocka! Har letat efter den i flera veckor nu. Den låg i min Friis&Company weekend bag! Så nu ligger den fint i hyllan med resten av sina vänner!!! :)

*******

Jag han tyvärr inte svara alla och göra ett inlägg om vilka produkter jag använder men det kommer efter helgen! Jag lovar! :)

Nu ska jag sussa!!!
God Natt


Take me back to:

VODICE 2010











'Kasta dem'

Nu har jag som i true jugge style städat hela lägenheten och då menar jag verkligen HELA.
Hallen, köket, garderoben, badrummet, vardagsrummet, sovrummet och 'kontoret'. Jag till och med tömmde askfatet på balkongen och ställde stolarna fint.
Jag menar Gud förbjude att något skulle hända och någon var tvungen att ta sig in i min lägenhet och det inte var städat, ufff, min söta mamma skulle ha dödat mig.
Asså jag ska vara borta över helgen men jag har fixat allt som att jag ska vara borta en månad. Till och med blommorna i köket flyttade jag från fönstret så dem inte ska få för mycket ljus. Man vet liksom inte hur vädret blir och de tål inte direkt solljus!
Japp, detta har jag alltså ägnat min eftermiddag åt.
Men, jag tog en paus nu på kvällen och camade med mina vänner Nerdina och Mirnes och deras underbara lilla son Irfan.
Ord kan inte förklara hur mycket jag saknar och älskar Bebis.
Från att bo i samma stad, vara den första att få veta att han ska komma, den första att få veta veta att han är på väg, den första att se honom till att bo 45 mil ifrån varandra är inte lätt.
Men men, nu är första helgen i december bokad för en trip till Växjö. WooHoo
Längtar till att få pussa på honom.
Jag har nu duschat och ska bara packa det sista och sen kan jag gå och lägga mig, vilket jag ska göra så fort jag är klar!!!
Höres!

Vad ska jag göra!?

Just nu befinner jag mig i en situation där jag känner mig nedvärderad.
Jag gör ett jobb som jag tycker är jättekul men människorna som jag jobbar med är lite för mycket ibland.
Detta ska vara kul tycker jag och eftersom det ändå är vi som håller i det hela tycker jag det är vi som ska bestämma och skapa regler och guidelinjer för hur saker och ting ska göras.
Tyvärr så är det inte så just i detta fall.
Det känns som man bara tar tag i saker och ting när de dyker upp och inte bryr sig om att tänka i framtiden.
Allt ska handla om att 'göra det bästa' men vissa vet inte riktigt vad det bästa är, enligt mig.
Jag är trött på att de inte tar mig på allvar och beter sig som små 7:or som alla ska tycka och säga samma sak.
Mina mail blir ignorerade, mina åsikter dumförklarade.
Tro mig, jag skriver inte detta för att såra någon eller att ni ska tycka synd om mig men jag känner verkligen som att många av dem är emot mig på något sätt.
De har liksom sina egna personliga vendettor mot mig.
Och det som jag tycker är mest synd är att personen som jag såg upp till vad gäller just detta inte ser felet.
Jag blir sårad och ledsen!
Det känns som att dem är ett litet gäng för sig som tycker att vi andra som i vissa fall ställer oss emot dem bara är irreterande och dem helst av allt skulle vilja slippa oss.
Jag tycker inte det är kul längre, och i ärlighetens namn vet jag inte ens om jag vill fortsätta. Men samtidigt känner jag att jag har lagt ner så mycket tid, slit och energi på detta att jag inte riktigt kan släppa det.
Jag har liksom lagt annat åt sidan, även vid tillfällen då jag vet har sårat vissa för att vara med på möten och aktiviteter. Och dessutom gjort det med glädje.
Men, nu känner jag mig inte alls lika glad längre när jag vet att vi har en stor uppgift framför oss och jag bara ens känner för att försöka göra mitt bästa. Tycker dem att dem klarar sig bättre utan mig och vad jag har att säga så får dem liksom göra det.
Jag kom på temat men fick uppgiften att utvärdera.
Och det efter att jag påpekade att jag inte hade fått någon uppgift än.
Tack liksom!
Detta är så svårt, jag har lovat mig själv att inte låta detta komma i vägen för min vänskap till människor men tror nog att det tyvärr har gjort det. Inte från min sida men från andras.
Ibland vill jag inte ens säga något alls.
Jag är trött på att känna att det kvittar vad jag än säger så kommer någon att sätta sig emot och tala till mig på ett sätt som om jag vore dum i huvudet.
Det är jag inte, jag har också gått ut skolan. Men bara för att vissa anser sig vara bättre än andra så tror dem att deras sätt är alltid det bästa.
Det är inte det!
Att man dessutom har ett speciallt sätt att förmedla sin åsikt som gör att många hänger på måste vara intränat. Man liksom med meningen skriver och säger vissa grejer för att manipulera då man vet andras svaga punkter.
Usch, säger jag bara, mår illa bara jag inser vilken situation jag befinner mig i.
Det är som är ett förhållande man vet man egentligen inte vill ha men sen vet man också hur mycket man skulle sakna det om man gör slut.
Phew
:/
PS. Vill bara påpeka att detta inte har något med mitt riktiga jobb att göra, där trivs jag jättebra och det känns bra när man vaknar och vet att man ska dit och träffa alla underbara kollegor! :)

We like to party


Ay Dios Mio


Dagens måste göra!

1. Ta av mig denna jäffla BH som skaver

2. Plocka undan alla veckans tidningar som ligger vid dörren

3. Diska

4. Packa

5. Fixa mina nagla

6. Kolla igenom min sminkväska så allt jag behöver i helgen finns där

7. Slänga soppor/kartonger/påsar

8. Laga mat

9. Ringa pappa

10. Duscha

11. Platta håret

12. Packa ner tvätten i en Ikea påse och ta med så jag kan tvätta hos mamma då den första lediga tid i min tvättstuga är den 7 november!
Ja, ni läste rätt! Det är som halva stan använder sig av en och samma tvättstuga!

On top of all that ska jag även hinna sova för att kunna jobba hela dagen imorgon packa bilen och sen köra 20 mil!

Jag behöver en PA(USA stil på PA dock, inte svensk)!!!



Bad girl

Oh I've been a bad girl...I went shopping again! :/
Lol...but don't you worry! It was only 3 thing!!!
:)


Prisoner

Ska iväg och käka lunch med jobbet nu men don't you just love my 'old school American prison' strumpor!??


Tokyo

Det är någon från Tokyo som läser min blogg, jag undrar vem!?

Kan bara tänka mig en person! :)


My wall of love

Azra ville se bilderna som var i bakgrunden på en av bilderna från igår! Hon kallade dem för något speciellt vilket jag vägrar upprepa! Det var ett inte så snällt ord, fy skäms Azra! Jag har lärt dig bättre än så! :p

Det tillkom en bild idag dock, på mig och Azze från när hon var här!


My friends <3

Läste en text om vänner nyss och vid dessa tre meningar fastnade jag:

You taught me how to chase all my dreams,
And that my life is more beautiful than it seems.
 I owe whatever I am today to you my dear friends!

Precis såhär känner jag, mina vänner betyder allt och lite till för mig.
Och jag hoppas verkligen att dem vet det.

Love you!!!
<3


My LV :(

Awwe toffsen på min favorit Louis Vuitton väska är borta! :(
WHAT HAPPENED!???


Gull

Vad gulliga alla Ni är som skriver så fina kommentarer! Jag tycker verkligen det är jättekul.
Jag svarar på alla frågor imorgon men såhär ser i alla fall plånboken ut:


A lot like love

Det har varit så mycket tjat om Ashton att jag nu ska se filmen A lot like love som han är med i! Oroa dig inte Medina, he's still all yours! :p
Och denna bild har jag laddat up bara för dig! ENJOY!
:)

WTF

Vad hände med min design!!! Varför är det bara ett stycke!?

'Ursäkta mig'

Gick till stan efter jobbet för att köpa lite saker på apoteket och en liten mini plånbok, eller rättare sagt en korthållare. Precis när jag kliver in i gallerian står det tre tjejer i den andra dörren. När jag ska gå förbi går den ena åt sidan och jag går nästa in i henne. Henne kompis säger åt henne att hon ska flytta på sig, vilket hon också gör samtidigt som hon vänder sig och tittar gå mig, jag ler lite smått, gör förbi och säger liksom tack. Varpå hon säger 'Mars u picku materinu', vilket inte riktigt går att översätta men fult är det i alla fall. Och jag ser rött framför mig. Jag bokstavligen tvärnitar och vänder mig och säger 'Ursäkta mig?' hon blir helt röd i ansiktet och tittar på mig helt förvirrat. 'Vad?' säger hon. Vid detta tillfälle står jag där och känner ilskan krypa upp från hälarna. 'Vad menar du vad? Du sa precis åt mig da idem u pm, och inte fan hade du anledning till det, jag sa tack, vad ja borde ha gjort är knuffat dig mot väggen så kanske nästa gång du ser dig för' blir mitt svar. Jag inser att denna lilla typ 13-15 åring är helt skräckslagen och generad. 'Jag sa inte till dig' lyckas hon mummla fram samtidigt som hon tittar mot affären på hennes högra sida. 'Tror du jag är dum i huvudet eller?' hinner jag säga när en man kommer fram och frågar vad det är som händer. Med tanke på hans brytning gissar jag på att han är släkt med henne. Jag säger, på svenska: 'Jag vet inte vem denna tjej är men hon behöver lära sig lite hyfs.' Han säger till mig att det är hans brorsdotter och undrar vad det var som hände. Jag förklarar situationen för honom och precis när jag säger vad hon sa vänder han sig om mot henne och säger 'Emma, sram te bilo (du borde skämmas) Säg förlåt' Hon säger förlåt och han säger förlåt han också, två gånger innan jag går iväg. Jag är så jävla less på dessa små glin som går omkring och tror att dem är Gud och att ingen kan eller vågar säga till dem när dem beter sig som idioter. Hoppas hon lärde sig en läxa.
MOVING ON
När jag kommer hem från stan och ska parkera bilen utanför huset så går lapplisan omkring här igen, tredje gången på typ tio dagar, sjukt juh. Fast jag förstår varför, vi står alltid felparkerade i detta hus, är det inte jag så är det någon annan. Väl hemma så jag kollat på RHOBV och nu håller jag på och leker i garderoben. Sorterar och så, alltid lika kul. Det tråkiga är dock att jag har ont om plats...story of my life. Jag behöver en garderob som är 2 gånger större än den jag har nu...Ska fortsätta nu!!!
WOOHOO Helgen i Stockholm blev precis spikad. See you there 10-12 december! Längtar!!!
Nea, nu ska jag fortsätta!
Höres!

Jag Älskar Dig


Muah

Har bestämt mig att växa upp och börja använda läppstift! Inte bara till fest utan till vardag också! Har inte riktigt vågat mig på starka färger än men det kanske kommer!

Läppstiftet jag använder mest just nu är Lumene Natural Code, i rosa! Tycker det är jättefint! :)


Segt

Japp, idag är det en seg dag här så Stadsarkitektkontoret...
Blir så less på folk som inte gör det dem ska och det i sin tur påverkar mitt arbete!
Ska ta en halv timme av min 'friskvårdstimme' och gå en promenad! Springa in på Lindex och kolla om Uggla ringen finns. Ska köpa den till Ada i så fall!!!

Nu är det frukostrast!!!

Höres


Man in the mirror

Drömde inatt att jag stod och tjaffsa med DJn på Platå för att jag inte ville att han skulle spela denna låt!!! Och DJn var en gammal klasskompis fast vi kände inte igen varandra! Hahahahaha...så sjukt!!!

God Morgon liksom!


Hur fin är inte denna människa


Könstigt

För ett tag sen så fick jag för mig att min vanliga plattång var dåliga och därför har jag använt min mini plattång, visst den funkar men det tar längre tid att platta håret.
Nu testade jag den vanliga och fyy vad enkelt det var, det var klart på typ fem minuter.
Jag brände mig även ett par gånger på köpet...hihi...!!!
Nu ska jag kolla på Hart of Dixie och sen sova!!!
Go' Natt!

2011-10-25

Min eftermiddag har varit super mysigt. Direkt efter jobbet gick jag på en promenad samtidigt som jag pratade i telefon med underbara Ada!
Efter det har jag bara slappat hemma och kollat på Real Housewives of NJ reunion. Nu blir det Hawaii Five-O och efter det Hart of Dixie och sen ska jag sova.
Dessa två arbetsdagar har flugit förbi och jag hoppas verkligen att resten av veckan också gör det då jag riktigt längtar till helgen. Då ska jag mysa med familj och vänner i Mjölby. Min moster och kusin från Oskarhamn kommer också vilket betyder att jag får träffa mina små gullungar Aidin och Belmin. Saknar dem sjukt mycket.
FAMILY is LOVE

Jag dör...

...så snygga!!!







Dem är Alexander McQueen och förvänta er att se Lady Gaga i dem snart! :p
De kostar bara 26 184 kr


Just an ordinary day...

...@ the office!!!


?

How do we live, without living to die!?


Data crash

Asså fy vad beroende man är av datorn! Sitter här och känner att jag bokstavligen inte kan göra något! Känns som att varje grej jag kommer på att jag ska göra behöver jag internet eller telefon till!

SYKK är det!!!

Inte ens ett avtal kan jag skriva då jag inte har tillgång till mailen och där finns information som ska stå med i avtalet!

Fattar ni vad illa det är!!!!!!?????!!!!!????


Mörkt

Fyy så mörkt det är när man vaknar! Jag går upp sju eller strax efter sju! Men man vill liksom inte kliva ur sängen för att du inte alls är trevligt! Sen när det blir ännu kallar kommer det vara ännu jobbigare att gå upp.
Ser verkligen inte fram emot vintern då man nu bor högre upp i landet! Brrr säger jag bara!
Jag somnade nån gång efter 02 i natt...sen vaknade jag igen vid 05 och så vaknade jag precis innan klockan ringde! Fattar inte varför jag helt plötsligt har börjat vaknat om nätterna. Tycker inte att det finns något som stressar mig just nu vilket tidigare varit orsaken men det kanske ligger i det undermedvetna!

Sitter på jobbet nu men varken internet eller telefon fungerar och då känns det som att man inte kan göra något eftersom allt jobb görs över mail och telefon i stort sett!

Men men, ska nog hitta något, finns säkert lite avtal att skriva och behörighet att tilldela nyanställda!

Ha en bra dag!

Höres


Beg nikad nije bio cicija!!!

Min syster är så skön, detta skriver hon på mitt förra inlägg:
Postat av: Din syster
Jag behöver inte ringa jag kan skälla på dig här åxå!!! Sluta shoppa onödigheter du har 1000-tals kläder som du inte ens använder!!! :P :P :P

Mitt svar: Jag lovar jag ska sluta, nån gång i framtiden. Exakt när vet jag inte riktigt!!!! :p
Miss you men vi ses i helgen aBd! :)
BTW, du måste fixa min blogg snart, denna design är störande!!!
PUSS
*******
Som ni kanske har märkt så älskar jag musik, tror nog de flesta i världen gör det jfs...
Jag var ett jättestort Backstreet Boys fan när jag var yngre och sen gick det över till HipHop och RnB, och det var nog bara det eller något i den stilen jag lyssnade på ett bra tag.
Nu lyssnar jag mycket på dance/house eller vad man ska kalla det men så smyger det sig in en och annan typ poplåt.
Som denna till exempel:
Inte för att jag känner såhär just nu men har gjort det vid ett annat tillfälle och därför kan jag relatera.
Azra, go ahead and steal it! :p

En typ av musik jag inte lyssnar på, tyvärr måste jag nog säga är jugge musik. Detta tycker mina jugge vänner är väldigt konstigt men det bara går inte. Jag vet inte riktigt varför. Jag brukar kunna låtar då jag i stort sett blir tvingar till att lyssna på dem ibland men det är aldrig så att jag själv spelar jugge musik hemma.
Det händer ibland att jag får ett ryck då och då och spelar lite Merlin, men that's it.
Jfs hade jag en episod i början på året där jag lyssnade på denna låt mycket. Tyckte den var jättebra!
Enjoy!

Vet inte ens vart jag hörde den först men kan gissa på att det var i bilen med pappa eller något.
Sen så gillade jag även Elvira Rahics nya skiva men den gav jag till mamma för hon tyckte om den mer!
Ok, jag lyssnar på jugge musik ibland, insåg jag när jag skrev detta men det är inte så att jag måste! De flesta gånger är det i bilen när jag är ute och far omkring.
Och sen är det bara vissa artister också. De super gamla eller de super nya artisterna vet jag inte ens vilka dem är. Håller på och anordnar en konsert med Mirza Soljaning med mina söta BHUFare men har aldrig ens hört en låt han sjunger.
Japp, så illa är det.
Detta ska bli mitt nyårslöfte, lyssna mer på juggemusik!!!
:)
Nea ni, nu ska jag gå och lägga mig, trots att jag inte är trött, tuppluren på över två timmar tidigare ikväll har fuckat mig totalt.
God Natt

Måndag

Vart tog dagen vägen!? Har haft fullt upp på jobbet, dagen liksom bara flög förbi...Lika skönt jfs, det betyder att det är fredag snart igen och dessutom fick jag väldigt mycket gjort. Det gillas också! Var jättetrött på eftermiddagen så jag sov lite. Det skulle bli en tupplur men det slutade med att jag sov i två och en halv timme. Väldigt dumt...hoppas jag kan somna i tid ikväll och vakna 07 imorgon. Hoppas hoppas... Jag har en lasagne i ugnen nu och så sitter jag och kollar på Mitt stora feta syrianska bröllop. Super roligt tycker jag!!! Var och hämtade två paket på väg hem från jobbet. Nio nya plagg var det i dem och sen så köpte jag även två tröjor i helgen när jag var på Big Inn... Innan min syster ringer och innan någon annan klagar så kan jag meddela er att det blev inte så dyrt...!!! :p Säger inte hur mycket dock...:p under 1000kr är der i alla fall...:p
Nu ska jag duscha!
Höres

Good Night

Beautiful night in Köping!!!


Last dance...

Detta är min favorit låt just nu...Galet att jag lyssnar på detta just nu, för det första är jag ett RnB och HipHop freak och för det andra så är klockan 22:44...jag borde sova, istället hoppar jag omkring till denna i hörlurarna!!!

Lite nytt...

Gick på världens mest underbaraste långpromenad tidigare idag, älskar dessa promenader där man hinner tänka och planera i huvudet och typ lösa vissa problem man hade. Det var precis det jag gjorde idag, vet att jag kommer sova gott i natt då besluten jag fattade under min promenad är helt enkelt rätt...ingen snack om saken! :)
Har hört med flera favoriter under helgen och det gillas starkt det med.
Tänkte visa er lite andra favoriter som jag har inhandlat. :)
De som känner mig personligen och har varit hemma hos mig ver att jag älskar smink och har en massa, dock så sminkar jag mig inte varje dag. Brukar helt enkelt vara lite lat på morgonen för det men jag har alltid ansiktskräm och jag tvättar alltid mitt ansikte innan jag går och lägger mig, det har jag gjort så långt tillbaka jag kan minnas.
Kanske är det just därför jag aldrig haft finnar eller acne. Asså mitt ansikt är super rent. Och de gångerna jag får en finne får jag panik.
Nog om det, här kommer en liten del av det jag har köpt under veckan. :)
Älskar smokey eyes och denna är perfekt för det, krävs lite skills att få det och se bra ut dock, en liten varning bara!
Min nya mascara med gummiborste! Löv it
Lip gloss från H&M, dessa kostar 9.90kr/styck och dem är super bra, färgerna blir jättefina på läpparna. Folk som tycker att bara dyra saker är bra kan dra och gömma sig någonstans! Mer om det tänker jag inte säga...
Sen har jag även köpt två ringar som jag är helt kär i...
Hoppas alla har haft en minst lika bra helg som jag. Nu ska jag fixa inför morgondagen och även mina naglar.
Höres!

Sunday

Gud vilken underbar helg jag har haft hittills...Visste inte ens hur trött jag var tills jag inte behövde gå upp tidigt på morgonen. De senaste fyra helgerna har jag varit i farten varje helg, skulle egentligen iväg även denna helg men jag valde att stanna hemma. Jag behövde det och har njutit av varje sekund. Städat och sorterat i garderoben och bland mina smycken. Längtar till jul och nyår då jag ska åka till Bosnien aBd, då jag jag shoppa som en dåre. :p Har redan en lista. Om det är någon som vill att jag ska köpa dem något speciellt, hör av er! Sen har jag gått på tre långpromenader och det blir en fjärde snart. Sååå mysigt. Tycker verkligen om Köping. Jag min iPod, varma och mysigt kläder och vägen framför mig. Hur underbart som helt. Ska åka till Mjölby nästa helg och bara ta det lugnt med familjen och vännerna. Helgen efter det är det inflyttningsfest hemma hos mig och sen är jag i stort sett upptagen alla helger tills jag åker utomlands. That's my life! Alltid något på G. Fattar mig inte på dessa människor som bara sitter hemma eller slavar för andra. Sen när de äntligen går ut en kväll är det smink i kg och hårspray i ton. :p
HAHA, Azra, you know what I mean.
En av våra många utekvällar på Platå

Nu ska jag iväg...
Höres

Skrattanfall

Men Gud, jag glömde skriva det tidigare men mitt under filmen så fick jag ett skrattanfall! Asså jag tror alla 15 personer som var med och såg filmen märkte det, en påpeka det efteråt till och med!
Alla som känner mig bra vet hur en sådan episod kan se!!!
Jag fick bokstavligen sitta där och hålla för munnen samtidigt som jag försökte sluta skratta!
Jag satt och bet mig i kinden i typ fem minuter och det hjälpte verkligen inte att Åsa satt bredvid mig och skratta hon också! Det höll på att sluta illa där ett tag men jag lyckades få ordning på mig själv!!!

Haha!!!

God natt


Blää

Vill verkligen inte bli sjuk då jag redan har varit det men nu verkar det som att jag tyvärr måste inse att jag faktiskt är sjuk! Jag har varit jättetrött om dagarna fast jag sover bra! Jag ligger faktiskt i sängen redan nu, ska sova så fort jag lägger upp detta.
Jag hoppades verkligen att jag skulle komma undan men nej...
On Top på det att jag har feber så har jag nu även ont i halsen!
Skyller allt detta på att det tidigare under veckan har varit jättekallt på kontoret!
Brrr


Dogtooth

Ja ni, jag och Åsa var och såg en grekisk film som heter Dogtooth.
Orkar inte skriva mer än att ni absolut inte ska se den, den var löjlig, äcklig och värdelös!
Som en av damerna som också såg den sa: 'Jag skulle hellre varit hemma men hunden eller själv'
Slösa inte pengar och tid på filmen, inte ens för att läsa om den på imdb.

Iväg snart

Nu har jag fixat håret, ska bara sminka mig lite snabbt och sen ska jag möta Åsa vid vår mötespunkt vid bron. Vi jcyklar, även fast jag tror att det regnar lite och gör det det är mitt hår fuckat, det vet jag redan nu!
Azra fråga vad det var för film vi skulle se, minns inte vad den heter men jag läste om den och den verkar bra!!!
Höres!!!

Ikväll

..Kom nyss hem från jobbet och hoppade in i duschen direkt...var tvungen kände jag för att pigga upp mig life. Fick i stort sett plåga mig igenom den sista timmen på jobbet. Provade allt...tog av mig så det skulle bli lite kallare, trots att det redan är kallt. Försökte lyssna på mig, dricka kaffe och vatten, äta ett äpple...men det gick inte. Nu tycks duschen ha hjälp vilket är jävligt bra då jag ska iväg på bio med Åsa vid 19 ikväll!!!

Torsdag idag

Sitter på jobbet och mår skit! Feber och huvudvärk! Är jätte rödflammig och det gillas inte! Har typ inte orkar med något, har inte tvättat, lagat mat, städat eller gjort något produktivt hemma! På jobbet går det bra, det rullar framåt med det är vara för att man 'måste' göra det! Hemma känns inget som ett måste så då gör man det liksom inte! I helgen ska jag göra allt jag inte hunnit med under veckan! Första lediga helgen på länge samtidigt som de kommande helgerna också är fullbokade! Eller riktigt ledig är den inte egentligen, finns annat jag kunde ha gjort denna helg men jag skippar det! Behöver ta det lungt!
Som sagt så har jag inte orkat med mycket på eftermiddagarna så det blir att äta ute idag! Igår var jag och Åsa och köpte med oss sallad men idag ska vi till pizzerian Latifa och kolla vad det är för ställe!
I tisdags köpte jag mat på bowlingen! Japp, det har blivit mycket nu! Näsa vecka ska jag ha med mig matlådor! Förhoppningsvis! Haha

Höres!


Inte sjuk

Jag vägrar bli sjuk! Men just nu mår jag skit! Febrig och snorig är jag! Det är jfs inte så konstigt efter det är jättekallt på jobbet och jättevarmt hemma. Man bokstavligt fryser hela tiden på jobbet! Idag när jag och Åsa var och köpte lunch och kom tillbaka till kontoret kände man knappt någon skillnad när man gick in genom dörren och hemma måste jag börja ta av mig så fort jag kliver in för annars börjar jag svettas typ!
Som sagt vägrar jag bli sjuk så nu ska jag sova och hoppas på att jag är helt återställd när jag vaknar!
God natt


Tvingad uppdatering!!!

Uppdaterar endast just nu för att Azra vill ha något att läsa!!!

Här läs detta!!!!!

Btw, lillebrorsan till Gabriel i Mitt stora feta syrianska bröllop var bra rolig!
Lite för små gympa byxor och gröna tofflor med vita strumpor!
Vad ska man säga liksom, killen har juh inget land!
Tycker för övrigt att Valentina var supervacker och dessutom verkar hon vara jättesnäll och down to earth!

Hon som påstår att man inte vara gifter sig med killen utan även hans mamma har nog väldigt rätt!

Nehe, nu ska jag sova!

God natt!!!


Måndag igen

Efter en härlig helg med massa favoriter är man nu tillbaka på jobbet! :)


God Morgon

Även denna morgon började lite konstigt, inte för min del jfs men jag blev också påverkad. Har alltså inte en åkt hemifrån än och jag skulle ha varit halvvägs till Jönköping just nu!!! Så nu sitter jag här och väntar!!!!!!!!! HATAR att vänta!!! :p
Bjuder på en bild från lite tidigare då jag inte hade fixat håret....
Haha

Back in the village

Jahapp! Då var man tillbaka i byn. Har spenderat kvällen med mamma och pappa samt vänner. Underbart! Nu ska jag sova för att tidigt imorgon bitti åker jag mot Landskrona med mina BHUFare. WOOHOO
God natt


Money

Fick precis utdelning av pengarna vi vann på travet! Skulle gärna vilja skriva 'let's go shopping' här men det ska jag inte för jag ska betala mina parkeringsböter för de pengarna! Så tråkigt men men ska vara tacksam att jag ändå inte behöver spendera av mina intjänade pengar! Hade ändå varit roligare att spendera de extra pengarna på annat! Man är lite sur på sig själv att man inte följer reglerna.

Det roligaste är ändå att det står så fint att böterna är utfärdade av Köpings kommun och så är det där man jobbar och de betalar ens lön!!! :p


Nyhetsbrev

Sitter och läser om det senaste i branschen!!!!


Strömavbrott

Japp, såhär ser det ut på jobbet just nu!!!


Jaha

Det där med att packa gick inte så bra. Har pratat i telefon de senaste 3 timmarna typ. Nu är klockan 23.15 och jag måste packa klart och duscha innan jag kan gå lägga mig...Hello trötta Elvisa imorgon bitti liksom!!! :/ Off I go...pack pack pack!!! Höres!

Packar

All Friis & Company everything!!! :)


Alex

Kom nyss hem från jobbet. Borde egentligen plocka undan och packa inför helgen då jag ska iväg till 'byn och Landskrona men jag pallar inte. Inte just nu i alla fall. Det måste bli gjort så jag kommer väl tvinga mig till att göra det lite senare. Men nu ska jag i alla fall ta det lugnt och avnjuta lite te och Alex O'Loughlin.
Hihi.
Japp, jag ska se en ny episod av Hawaii Five-0 där han spelar huvudrollen. Ni kanske även minns han från The Back-up Plan med självaste J.Lo, Jennifer Lopez!
Yummie

.-.-.-.-.

-Because God built me the world can never destroy me!


Jobb

Fullt upp på jobbet men jag gillar't, veckorna bara flyger förbi!
Det är typ bara måndag, fredag, måndag, fredag...


NYTT

Asså jag har lovat att visa lite av nyheterna i min garderob men har inte pallat ta kort och hålla på med allt det. Men nu samtidigt som jag har suttit och chattat med Azra på Viber har jag i alla fall tagit kort på tre favoriter som jag tänkte visa.
Enjoy!
Dessa kanske inte är så passande för denna årstid men dock supersnygga...Kan faktiskt tänka mig använda dem nu också ifall det inte är blött ute!
De är från SthlmDG (Sthlm Design Group)
Dessa kommer däremot användas mycket nu i höst. Det kommer tro det eller ej från Ellos, deras egna märke.
Älskar slitningen fram och bak.
Dessa använder jag nästan som vardagsskor. De kommer från Din Sko. Supersköna!

2011-10-12

Har som jag skrev tidigare varit iväg på en Insperationsdag inom min branch...Var rätt så bra, vissa var bättre än andra. Det var inget som var speciellt nytt för mig så jag hade juh kunnat jobba hela dagen istället, faktiskt!!! :p Eftermiddagen har jag spenderat hemma och även gått en långpromenad. Det var superskönt då det inte var för kallt!!!
Nu lagar jag mat till imorgon, wok och nudlar...
Snart ska jag se Real Housewives of LA och sen sova!
Höres!

WOOHOO

Nu är det 'ping's tur!!! :)


Infodag

Sitter här på en insperations dag!!! Bra info än så länge!!!


1-1

Det blev lika mellan Bosnien-Frankrike + Sverige vann över Holland och nu ska jag sova!!! God natt!!!


Efter jobbet idag

Har jag bara slappat...Inte gjort något vettigt alls. Jooo, duschat! Hihi...
Slapp även laga lunch tills imorgon då jag är på en informationsdag och får lunch där! Supergött då jag verkligen inte var pepp på att stå vid spisen idag.
Sitter och kollar på matchen nu, andra halvlek ska precis börja. Jag vet inte om jag kommer palla se hela men jag ska försöka.
Sen ska jag definitivt sova, är jättetrött.
Imorgon blir der som skrivet en informationsdag med massa bra info förhoppningsvis och sen yoga på eftermiddagen, behövs kan jag lova!!!
Höres!

---

Don't tell me sky is the limit when there are footprints on the moon.

Sadly...

fighting for peace is like fucking for virginity


Bik Bok by Whitney Port

Whitney Port från The Hills och The City har designat en kollektion för Bik Bok som jag tycker är superfin. Väska vill jag ha, ska försöka hitta den, snarast!!!

Fel igen!?

Testar testar...


Hejja Bosnien/Sverige!!!

Ikväll spelar Bosnien mot Frankrike och jag hoppas verkligen på en vinst!!! :)
Sen så spelar Sverige mot Holland och där blir det säkert en vinst!!!

Mackis tisdag!

Jag tror jag ska införa något som jag ska kalla för 'mackis tisdag'...nu är det 5te tisdagen i rad som jag äter mackor, nygräddat bröd och te. Samtidigt som jag kollar på mina favvo TV program! Alla sänds på måndagar i USA vilket innebär att jag får de dem här i Sverige på tisdagar! Supermysigt tycker jag...


WOOHOO

Appen funkar!!!! :) så glad jag blir!!!! :D


???

Funkar appen igen eller!? Hoppas det för den är juh superbra!!!


Hej

Hej


På mitt jobb...

...får man blommor...Japp, fick rosor på jobbet idag, alltid lika trevligt! :)
Färgen är helt underbar!





19.000 kronor rikare...

Japp...det är sant...men tyvärr är det så att det inte bara är mina penagar utan kontorets...Haha, vi tippar på hästar varje vecka och i helgen vann vi 19.000.
Det ska vi dela på typ 15 personer vilket betyder att vi får ca 1300 kr var...Rätt så bra ändå!
Nehe, nu ska jag sova.
Höres!

Lite kul innan ZzZzZzZz

  1. Senaste inköp: Kläder/Skor
  2. Bästa fikat: Morotskaka
  3. Färg du hatar: Ingen
  4. Nåt som gör dej förbannad: Falska människor
  5. Om du var en blomma: Hahaha, vet inte...
  6. Det dyraste du äger: Min lägenhet och bil
  7. Första frågan du ställer till ny bekantskap: Vad heter du?
  8. Pryl du inte kan vara utan: iPhone
  9. Lyx är: Umgås med mina favoriter
  10. Du gör med 100 upphittade kronor: Shoppar :p
  11. Nån du saknar: Mina favoriter
  12. När grät du senast: Ett par veckor sen
  13. När är du gammal: När jag är gammal...2050
  14. Svart eller vitt? : Svart
  15. Mjukt eller hårt? Hårt? Antar jag
  16. Homo eller hetero? : Jag? hetero
  17. Höger eller vänster? What?
  18. Stor eller liten? : Big
  19. Loket eller Oldsberg? Hmm, ingen, båda
  20. Göteborg eller Stockholm? Stockholm all the way
  21. Landet eller storstan? Varken, eller
  22. Kram eller puss? Som Ada säger Krapuss :p
  23. Vagn eller buss? BIL
  24. Hyrfilm eller bio? Bio, ingen hyr längre!!!
  25. Piggt eller opiggt? Piggt
  26. Pasta eller potatis? Pasta
  27. Is eller mjukglass? Is
  28. Natt eller dag? Natt
  29. Felix eller Heinz? Felix
  30. Marsvin eller hamster? Hamster
  31. Blåögd eller brunögd?: Blå
  32. Popsnöre eller sportfåne? VAA?
  33. Naken eller pyjamas? Pyjamas
  34. Peter Stormare eller Peter Jihde? Jihde
  35. Kaffe eller te? Både och
  36. Champagne eller ramlösa? Champagne men helst Mojito
  37. Förfest eller efterfest? Förfest...shots shots shots
  38. Plastbestick eller plastbröst? Plastbestick
  39. 7-eleven eller Pressbyrån? Pressbyrån
  40. Plugga eller jobba? Plugga för att sedan ha ett bra jobb...
  41. Yngre eller äldre? Äldre
  42. Lång eller kort? Lång
  43. Om någon sviker ditt förtroende: Watch Out :p
  44. Tycker du om ord? Nej
  45. Finns det någon du ogillar starkt? Faktiskt
  46. Är du bra på att lösa konflikter el. är du konflikträdd? Jag är bäst och inte alls konflikträdd
  47. Om någon trycker ner dig, vad gör du då? Payback is a bitch, ber för den personen...hihi
  48. Är du bra på att be om hjälp eller är du en sån som hellre reder dig själv? Beror på situationen
  49. Är du svartsjuk? Inte ofta men det händer
  50. Vad gjorde du igår kväll? Umgicks och drack vin med Åsa
  51. Tycker du homosexuella ska få gifta sig i kyrkan? Det borde vara en självklarthet
  52. Har du fortfarande kontakt med någon från din klass? Ja
  53. Tycker du det var bra att den 6 juni blev röd dag? Nja
  54. Vilket jobb skulle du aldrig kunna tänka dig ta? Städa offentliga toaletter...hihi
  55. Tror du att vi är styrda av ödet eller har vi en fri vilja? Det är en blandning mellan dessa två
  56. Vad är ditt favoritpålägg? Pasteta :p
  57. Vad är det första du tänker på när du vaknar? Vad är klockan?
  58. Tycker du om stearinljus? Jaa, mysigt juh
  59. Använder du hårbalsam? Yes
  60. När blir man vuxen? När man känner sig som en...
  61. Vilken färg har din tandborste? Ljusblå
  62. Har du lök i köttbullarna? Ibland
  63. Hav eller sjö? Vatten överhuvudtaget
  64. Vad har du för väckarklocka? iPhone ;)
  65. Hur ofta klipper du tånaglarna? Vid behov
  66. Har du betalat månadens räkningar? Japp
  67. Använder du hudlotion? Ja här med
  68. Har du åkt ambulans någon gång? Ja
  69. Chips/ostbågar/jordnötsringar? Jordnötsringar
  70. Äpple eller Päron? Delad plats
  71. Äter du fiskbullar? Nej
  72. När klippte du dig senast? Ca en månad sen
  73. Vad kollade du senast hos doktorn? Näsan
  74. Har du fått riktig massage någon gång? Ja
  75. Vilken är din favorit på Mc Donalds? McFlurry, helst smarties och Hot Wings
  76. Mc Donalds/ Max / Burger King eller annat? Beror på vad man ska äta.
  77. Platt eller vanlig dataskärm? Bärbar x2
  78. Vad har du för mobiltelefon? iPhone :D
  79. Dammsög du bakom soffan sist du dammsög? Ja, faktiskt
  80. Är det ordning eller oreda i dina byrålådor? Organiserad kaos :p
  81. Hur stor hårddisk har du? 280Har du överkast på sängen? Nej
  82. Har du brutit något någon gång? Ja, flera ggr
  83. Vad är den värsta sjukdom du haft? Ingen sjukdom
  84. Har du blivit sövd någon gång? Nej
  85. Lever din mormor? Nee :(
  86. Har du varit med på TV? Ja
  87. Vad BORDE du göra istället för att sitta och svara på frågor just nu? Sova
  88. Använder du tofflor? Ibland
  89. Använder du morgonrock? Nej

...

The shit you hear about me might be true, but then again it might be as fake as the bitch who told you...

members.com

Om någon vill bli inbjuden till den exklusiva shoppingklubben https://members.com/se/home/Secret, hör av er! Superbra kampanjer har dem!!!! :)

Insperation

Sitter och läser min vän Ada's blogg. Såg dessa två bilder och var tvungen att dela med mig av orden jag läste.
Så motiverande och positiva.
Ada blir säkert inte sur att jag tar dem då hon rätt så ofta brukar ta bilder från min blogg/facebook! Hihih...:p

Min eftermiddag/kväll.

Jag jobbade till ca 17.10. Åkte iväg och handlade lite direkt efter jobbet och sen tog jag mig hem och gick och la mig direkt, hade världens huvudvärk.
Sov bara 50 minuter och det hjälpte. Gick upp och åt, en hemmagjord pasta/kycklingsallad som jag gjorde igår och hade med mig till lunch idag.
Nu håller jag på att laga lunch till imorgon. Lax och grönsaker, lök, potatis och röd och grön paprika i ugnen.
Ett recept som jag kom på ikväll, har aldrig lagat detta tidigare så jag hoppas på ett bra resultat.
Började med att hacka alla grönsaker och lägga dem i en form. La in salt, vegeta och andra kryddor blandade allt och sen i i ugnen.
Laxbiten delade jag i två delar och gjorde en liten marinad med lite olivolja och lite kryddor här med.
Penslade över laxen och lät den stå en stund, nu är grönsakerna halvt klara så jag har lagt på laxen och nu står det i ugnen. Klart om ca 20 minuter.
Resten av kvällen ska jag spendera med avtal, nyttjanderätter och geodatasamverkan. :)
Höres!

Helger framöver!

I stort sett är alla mina kvarvarnade helger i Sverige bokade men inte än spikade. :p Det blir myshelger, shoppinghelger, jobbhelger, spahelger och festhelger!!! De sista två av årets helger ska jag spendera utomlands aBd. :)


Blogg app

Var superglad när jag såg att den hade kommit och laddade ner den direkt men nu funkar inte skiten! Jag har läst vad de har skrivit på blogg.se och jag har två flikar att välja mellan men det fukar fortfarande inte! Så nu sitter jag och skriver från Safari! Inte alls lika roligt att 'mobilblogga' då!!! Fuuj Hoppas de får ordning på detta snarast!!! :) Nu blir det morgonfika!!!! Höres!

Ovo ce biti dobra noc...

Avslutar helgen med denna låt som jag tillägnar min fiina Azerina, tack för en underbar helg Merii!!!

Lycklig

Åhh, blir så glad...super jävla glad...
...när mina vänner mår bra och är lyckliga!!!
<3

Jag Är Kär...

...i Dessa Skor:
Så Jävla Snygga!!!

Jersey Shore

Har precis sett det senaste avsnittet av Jersey Shore, det är så dåligt så att det blir bra liksom. Jag skulle egentligen kolla tp filmen The Help men efter 10 minuter insåg jag att jag inte riktigt orkade med en seriös film utan behövde något helt galet som jag kunde skratta åt, därav JS.
Såhär trött är jag nu så jag ska faktiskt gå lägga mig snart...Hej gamling, liksom! :)

Min helg

Som skrivet så kom min vän Azerina hit igår. Vi började med att gå och handla sen tog vi oss hem till mig och satt där en stund innan vi gick och köpte mat. Väl hemma igen satt vi oss när för att äta och tog fram vinflaskan. Vi blev sittandes där tills det var dags att ta oss till Gillet för middag och mer vin. På restaurangen satt vi till ca 23 och sedan gick vi till Hantis, ett uteställe. Det var väldigt kallt...dags att ta fram en varmare jacka känner jag.
På Hantis var det inte så många där men det dök upp många fler vid midnatt.
Bartendern var supergenerös med spriten och våra mojitos smakade ren sprit...hihi...
Gick hem vid 01, lite småläskigt faktsikt med tanke på att vi precis innan hade fått reda på att en man hade hittats död i en trappuppgång och man trodde att det kunde röra sig om mord.
Idag vaknade vi innan 10, åt frukost och tog oss sen ut till Ströbohög, en gammal kungagrav som vi gick upp på, därifrån kan man se hela Köping i stort sett. Rätt så cool. Efter det gick vi på en liten promenad och sen hem för en fika innan hon åkte hem 15.30.
Superkul var det att ha henne här. Detta ska göras oss, snarast!
Älskar dig gumman, tack för att du kom!!! <3
Nu på kvällen har jag haft Åsa, min kollega här och hennes hund Elton, vilken liten mysig prick han, supersöt!
Vi tog var sitt glas vin och pratade. Mys!
Nyss så pratade jag i telefon med syrran och nu blir det att laga lite mat.
Helg i bilder kommer...!!!
Höres!

Azerina

Snart, snart så är hon här. Min underbara Azze! Längtar till max.
Bjuder på en lite äldre bild med det kommer definitivt nya snart :D

Jobbfest

Idag har vi som sagt varit iväg med jobbet, framför allt för att tacka av tre personer som går/gått i pension, en har redan gjorde det och två går nu under hösten. Vi jobbade förmiddag och vid 12.30 satte vi oss på en buss som tog oss till Sala. Först fick vi lyssna på en tjej som pratade en massa om deras kommun och kommande projekt och sen fick vi även en rundtur i centrum. Hon var superduktig och jättetrevlig. Efter det åkte vi runt till de olika ställena hon hade pratat om bland annat Sala Silvergruva och till sist hamnade vi på Måns Ols, ett värdshus.
Gud, så fint och mysigt det var där, precis vid vattnet. Där fick vi fika.

http://www.mansols.nu/mansols/Valkommen.html
Efter det åkte vi mot Köping igen och då började festen. :)
Väl framme i Köping hamnade vi på en hamnkrog som heter Athos.
Vi blev kvar där en bra stund och hade det jätte trevligt med god mat och dryck. En helt underbar dag har jag haft helt enkelt.
Nu ska jag gå lägga mig för imorgon kommer en av mina bästa och äldsta vänner hit från Sthlm, jag längtar!!!
Det blir mys, middag och drinkar på stan!
Höres!!!

Retweet :)

It's NOT what goes in the mouth that defines a person, but what comes out of the mouth that defines a person...

-speak & live positive


Friends

Fick höra att det inte är detsamma hemma i Mby utan mig! Och för inte så längre sen hörde jag att jag var den som höll ihop gänget!
Om jag får säga så själv så förstår jag vad mina vänner menar när de säger så! Detta är inte för att låta kaxig men det är jag som i många fall får alla att träffas samtidigt! Nu låter det som att de inte umgås när jag inte är där och så är det inte!
Jag vet inte vad det beror på men jag känner mig som en dålig kompis om jag inte alltid bjuder med alla! De behöver inte komma men så länge jag har bjudit de är allt bra och jag känner mig nöjd!
Det kan ha med att göra att jag i min ungdom kollade mycket på amerikanska tv-serier och där ska det alltid typ vara kompisgäng och så, om ni fattar vad jag menar!
Jag brukar ibland få klagomål om att jag bjudit för många till olika ställen! Jag menar, att gå och fika på Gusto går typ inte om man inte är minst 4!!!
Hihi...så när mina vänner säger att det inte är detsamma och att det är jag som håller ihop oss till en viss del förstår jag!

En liten historia: Vi var på väg in till Linköping, jag, Ninna, Azra Z och ett par till! Redan i bilen klagar någon på att vi ännu en gång bjudit med många och att de aldrig kan få en lugn utekväll! Då säger jag och Azra 'men vi glömde juh Amila'! Vi ringde till henne men hon kunde inte!
Det slutade med att vi var 17 personer som satt på Mörners uteservering!!!
Vi i stort sett tog över, och som vanligt så hördes vi mest!!! Vet inte om det är bra eller dåligt men kan säga att vi hade jättekul!!!

<3

Ikväll blir det fest med jobbet, vi åker redan vid 12.30!!! WOOHOO


Torsdag

På jobbet, har jättemycket att göra (skriver detta under fikat) så tro inte att jag bloggar på arbetstid!
Det regnar jättemycket! Det ska tydligen komma 35mm regna bara idag! Hoppas att det kommer en massa regn idag men inget imorgon eller i helgen! Imorgon ska vi iväg med jobbet! Det är väldigt spännande då vi inte vet vart vi ska eller vad som kommer ske och i helgen kommer min underbara Merii hit! Jag längtar!!!

Höres!!!


...

The scariest thing about distance, is that you don't know whether they'll miss you or forget you...

Det jag vet är att mina vänner är helt underbara!
För mig spelar det ingen som helst roll hur länge jag har känt någon utan hur de har betett sig...

Miss you!!!


Men håll käften!!!

Jag stör mig supermycket på människor som tycker att sättet de lever sina liv på är det bästa och alltid ska försöka få en att ändra på sig och leva som de vill...
Läs detta ordentligt...Jag älskar mitt liv och sättet jag lever den på för att jag har valt det själv och inte följt vissa regler i samhället. Låt mig va liksom...spara luft och käkben, du behöver inte försöka ändra mig för du kommer inte lyckas förän jag vill ändra mig själv.
Dessutom så tycker jag ditt liv suger...HAHA...
Höres!

Nytt!

Har en massa fina nya grejer i garderoben som jag typ är kär i men det orkar jag inte visa idag men jag visa min nya dator! All black everything! Jag är supernöjd!!!


Keep on talking...

What you say about me does not define ME it defines YOU!!!


Glad


Helgen!

Har haft världens bästa helg med världens bästa vänner!!! Den började inte så bra då jag inte mådde så bra i fredags! Det blev dock bättre mot kvällen så jag åkte med Åsa till Västerås för att hämta hennes kompis! Lördag började jag med att städa undan lite här hemma och handla! Glömde hämta tårtan jag hade beställt åt Ada du hon fyllde år så jag fick åka dit och hämta den, tog bilen! Egentligen är det nära dit men jag visset att tjejens skulle komma vilken sekund som helst! Och det gjorde de, jag hann bara in och lägga den i kylen när jag hörde dem utanför!
Vi började med fika och fira underbara Ada och sen fick jag öppna alla mina inflyttningspresenter! Fick jättefina grejer, thanks ladies!
Gick en promenad runt Köping efter det! Sen gick vi hem lagade mat, fixa oss och drog ner på stan! Efter en stund på Bishop tog sig Ninna och Majda hem och jag Azra och Ada till Brorsan&Syrrans! Var där i ca två timmar, dansade non stop!
Söndagen spenderade mest segade i soffan men det blev en kort shopping stund på Big Inn. Ännu en fika och sen drog tjejerna hem!
Jag somnade men blev väckt flera ggr av telefonen...på kvällen städade jag lite och fixade inför den kommande jobb veckan!
Längtar redan till nästa helg för då kommer underbara Meri aka Azze aka Azerina hit!!!!! WOOHOO

Höres!


RSS 2.0