Zzzz

Idag har jag bara sovit och druckit en massa te! Jag tror jag lyckades bota mig själv! Tack Gode Gud. Nu på kvällen har jag och Åsa varit i Västerås och hämtat hennes kompis på stationen. Det var inte lätt ska ni veta! Jag skrev in Stationsvägen Västerås i hopp om att det var rätt men det var det inte! Vi hamnade ute u bushen, ca 10 km utanför Västerås! Åsas ide var att följa spåren som vi hade precis intill vägen och det gjorde vi! Väl inne i Vås fick vi fråga om vägen och så hittade vi, ca en kvart sena!
Plockade upp hennes kompis och begav oss hemåt, det gick bra att hitta hem vill jag påpeka! Nu är jag hemma och ska gå lägga mig snart! Då går tiden fortare och sen är mina favoriter här! aBd


Dagen

Idag ska jag bara ta det lungt, mår inte alls bra så jag ska sova och dricka en massa det sa en kompis var bra! Jag måste bli helt frisk för tjejerna kommer imorgon! Jag har gått och dragit på detta ett tag nu och den ska inte braka nu i helgen, det får komma efter! Hihi...ikväll kanske det blir att åka in till Västerås med Åsa och hämta hennes kompis eller så får hon ta min bil! Hennes är i Umeå för tillfället men hon får ner den snart!

Nehe, nu ska jag lägga mig igen!


Vänner

Vad är en vän egentligen!? Hur defilerar man den!! Är det någon som är snäll mot en, någon som alltid är där för en, någon som lyssnar när man pratar eller, vad fan är det!??
Känner att många kanske inte vet det! Jag vet ingen är perfekt och alla kan göra misstag men att någon gång på gång på gång gör samma sak om och om och om igen kan jag verkligen inte förstå!!! Och att den dessutom kommer undan är ännu konstigare! Fick höra att jag verkligen skulle lära mig vilka mina riktiga vänner är och det tycker jag att jag ni har gjort! Synd bara att den personen som sa det visade sig vara den personen som verkligen inte är en vän! För en vän skulle aldrig ha sagt det den har! Men ärligt så orkar jag inte ens bry mig, har för många underbara människor i mitt liv för att bry mig om en person som i brist på annat har så mycket tid att tänka på mig, vad jag gör och hur jag lever mitt liv...


Vänner

Så besviken på folk som utger sig för att vara ens vän men står där men yxan i högsta hugg och hugger till så fort de får en chans!!!

Dessa människor borde skämmas!!!!


Woohoo

Äntligen har blogg.se en iphone app!!! Som folk har längtat asså, det var verkligen på tiden! Nästan så man höll på att byta till en annan portal!

Men men...nu när den finns i alla fall kanske det kommer fler uppdateringar!!!

Vi får hoppas på det!!!

I helgen kommer min tjejer till Köping, där jag nu bor! WOOHOO
I'll tell you more about it soon!!! :)


Höres!


RSS 2.0