Helgen i ord och bild.

Spenderade helgen med min härliga tjejer. Det blev middag, en massa mys och utekväll i Linköping!Min underbara storasyster NinnaLillasyster Azra :)Min favvo IrmaPeace :)<3


FAAAAAAAAN...

Skrev precis klart ett inlägg och skulle publicera när allt bara försvann!!! WTF, är så arg just nu att jag inte pallar skriva om det, kommer senare!!!

Ps. JAG VILL UT I SOLEN ISTÄLLET ATT SITTA INSTÄNG PÅ ETT KONTOR!!!


NKPG

HITTADE MITT INLÄGG SOM FÖRSVANN I UTKAST SÅ HÄR FÅR NI DEN:
Var i Norrköping på möte/föredrag hela eftermiddagen på Louis De Geer igår. Hur bra/kul och informativt som helst! Verkligen jättebra, lärde mig mycket nytt och skapade fler kontakter. Mitt lilla nätverkt växer and I'm loving it. Det är folk från kommuner såväl som från privata och offentliga företag så som Lantmäteriet och Sweco!


Jobb jobb jobb

Sitter på kontoret just nu men ska snart åka iväg till Norrköping på möte! Det är så fint väder, vill inte sitta i bilen just idag men men, det får jag ta helt enkelt. Mötet är slut vid 16 ungefär vilket innebär att jag inte är hemma till 17-17.30...och då är solen borta...FY...!!!
Jag vill ha vår och sol...NU!!!
Jag är alltid så glad och positiv när våren kommer, och det tror jag många andra är också, folk hälsar och ler mycket mer när solen kommer, sååååå underbart tyckert jag!!! :)

Hoppas alla har en bra dag idag så hörs vi senare!

XO


Istina boli...

‎"Kažu da je suza najmanja kap od koje se najviše pokisne i to je živa istina. Nije sramota plakati. To je onaj trenutak tebe kada duša progovara a jezik ćuti jer suze su tihi jezik bola."


Ignorera...

Det här med att ignorera folk har aldrig varit min starka sida, utan jag säger vad jag tycker och sen går jag vidare!!!
You should try it!!!

PS. Måsta bara påpeka (IGEN) att det jag skrivit dem senaste dagarna har inget med folk här i stan att göra!!!

I LOVE EVERYBODY!!! :D


I run shit...

My life. My rules. My way.


Jobb...VÅR...:)

Sitter på jobbet just nu, har rätt så mycket att göra men eftersom jag inte tog någon frukostrast hinner jag ta det lite lungt nu, och skriva ett inlägg!
Har inte så mkt att skriva, eller joo det har jag egentligen men jag väljer att inte göra det. Behåller mina tankar för mig själv just idag ...!!!
Våren är på väg, det känns så i alla fall men man vet aldrig, kanske vaknar med en massa snö ute som förra veckan. Jag skulle inte bli förvånad.
Jag riktigt LÄNGTAR till våren som är nog min favorit årstid.
Solen gör mig glad!!!

HAHA


WhoTheFuckAreY'all???

I know way too many people here right now
That I didn’t know last year, who the fuck are y’all?

Drama...

Ojj vad nya läsare jag fick helt plötsligt, tänk att mitt liv och mina tankar kan vara såååå intressanta!!! VAD KUL!!!
Men sen att det beror på att det pågår en massa jävla onödig drama i mitt liv är mindre kul, egentligen borde jag bara be alla dra åt helvete, lösa det mellan de och sen komma till mig igen när allt är klart, för jag är nog den som är minst inblandad men alla tror att det är jag som sagt this or that...!!!
Fortsätter det, kommer ingen av oss vara vänner i slutändan!
ALLA litar på mig och har sagt en MASSA som bara JAG vet, har det kommit ut eller spridits vidare, NEJ!
Så jag vet inte hur fan det är jag som blev boven i det hela???!!!
TÄNK:
Om du har sagt en massa om en person och den personen fortfarande är kompis med dig, tycker du inte det är konstigt??? Fast den peronen försöker 'mata' dig med massa info som jag tydligen sagt om just dig!!!
Tror du fortfarande att det är jag som sagt något?
FOLK försöker rädda sig själva, och att mitt namn ska smutskastas är jävligt synd, men vet ni vad, tycker ni det gör erat liv mer spännande, go for it...I'M DOING ME!


Nu ska jag iväg och umgås med en underbar människa som betyder ALLT och lite till för mig!!!

Mitt liv...

Bitar faller isär samtidigt som de faller på plats!!!


...

I've learned that just because someone doesn't love you the way you want them to doesn't mean they don't love you with all they have...

Finner inga andra ord...

Men massa olika känslor, SMÄRTA är nog den starkaste.

Tomhet
Saknad
Vrede
Skam
Sorg
Rädsla
TacksamhetI LOVE YOU

Kunde inte välja ut en sak att säga för att kunna förklara hur jag känner!

 

 

-Truth and tears clear the way to a deep and lasting friendship-

 

-Give others freedom to be themselves. Appreciate the differences between their ways and yours-

 

-A friend is a gift you give yourself-


-The best mirror is an old friend-

 

-A man must hold his friend unjudged, accepted, trusted to the end-

 

-Life is partly what we make it, and partly what is made by the friends whom we choose-


Do not save your loving speeches
For your friends till they are dead,
Do not write them on their tombstones,
Speak them rather now instead
.

I  LOVE YOUHelgen i ord...

Usch säger jag bara...!!! Som bloggen kan ställa till det ibland...Ångrar dock inte ett enda ord jag skrev, känner fortfarande så...ångrar dock att jag skrev det under en tid då det uppfattades fel men nu är det löst så det är lungt!!! Phew...

Helgen då förutom missförståndet.

Kom fram till en massa bra beslut och så satte jag igång ett inbrottslarm, trodde vi, det var bara lite skrämseltakt visade det sig...!!! Roligt är det såhär i efterhand men just då var det läskigt!!!

Nehe, nu ska jag ringa till min kära Merii och sen ska jag sova, inte nog med möte hela helgen så har jag möte imorgon också!!!

Fredag kväll....

Underbar eftermiddag/kväll med underbara människor...

MEN
Asså, jag vet inte om det är fel på mig men fan vad jag stör mig på folk...Det är riktigt illa, och då menar jag så illa att jag vill slå folk. Dessa små glin som springer omkring i sina utslita mjukisbyxor och tror att de äger marken och trottoaren de går på, FLYTTA PÅ ER, idioter!!! Ni är INGEN och INGET...!!! Jävligt uppkäftiga är dem också...men jag vet inte om jag ska tycka synd om dem samtidigt som jag vill banka lite vett i skallen på varenda jävel. Men sen är juh inte det mitt jobb heller att lära de lite hyffs. De var väl föräldrar, eller har dem det? Föräldrarna tycker väl att det är roligare o sitta hemma och dricka en fredagkväll än att bry sig om vad deras 14 åringar gör. Så länge dem inte är hemma och stör dem är det väl bra men sen att de ränner ute på stan och stör alla andra är inget de oroar sig för.

BTW, på tal om hyffs. Om man skickar SMS till folk med en fråga tycker jag det borde vara allmänt vetande att man ska svara.
Jag ställer förmodligen frågan för att jag verkligen vill veta svaret och inte bara för att säga något.
Väldigt irreterande. Tro det eller ej men jag kan inte läsa tankar så jag vet inte vad du tänker och jag vill inte behöva läsa mellan raderna. Palla slösa min energi för att du är lat...!!!

Usch, lite rädd för mig själv med tanke på vad som händer imorgon, känner redan att jag kommer behöva bita mig själv i tungan en massa för att inte trampa folk på tårna!!!

Nehe, nu ska jag packa lite, har inte börjat än, inte alls pepp....men ajja...

GOD NATT

Fredag...

Fredag, slutat jobbet redan och ska snart iväg och träffa underbara Nerdina...äntligen har hon kommit hem, som jag har saknat henne.
Skönt att ha henne hemma, behöver verkligen henne just nu!!!

-People get FAKE when shit gets REAL-

Så känner jag just nu! Kan folk inte stå för vad de tycker och tänker!!!!!! Många har alltid en massa att säga bakom ryggen men när dem står framför mig är de hur snälla som helst! Grejen är att jag känner dessa människor, de kan dock inte lura mig eller spela mindtricks som de gärna försöker med andra människor...
Jag är brutalt ärlig och står för vad jag tycker och tänker, men avstår i många fall att säga min åsikter till människor för att jag inte vill såra dem, och inte för att jag inte vågar.
Det är skillnad mellan mig och dig...!!! Du behöver inte gilla mig eller mina åsikter men du ska faaan i mig respektera dem. I'll make sure of that.
Jag vet vad ni tänker nu, BITCH and I'll gladly take that! Och stämmer säket!!! Ska inte försöka komma undan den stämpeln i just detta fall. Innerst inne är jag väldigt snäll, men frågan är om DU får se den sidan. Det beror helt på hur du är mot mig, du får några chanser för misstag kan alla göra men om du fortsätter testa mig så kommer du en vacker dag se en sida du egentligen inte vill...
Och den sidan håller på att komma fram just nu...men jag ska göra mitt bästa för att inte visa den för jag vet att det är just det du vill...
Det enda jag vill är att folk ska vara REAL/ÄKTA...whatever the fuck du vill kalla det.
Du är inte ens real mot dig själv, du skriver/säger saker som inte är sanna framför folk som har kännt dig länge, jag undrar verkligen vilka lögner du kör med när du umgås/pratar med folk som du träffar för första gången...
Skulle vilja vara en fly on the wall just då...Tror jag skulle kunna skratta resten av mitt liv för att jag tror just att du är en sådan människa, BIG TIME LIAR AND SHIT TALKER...

-Fortsätt testa mig, men jag kommer inte knäcka under din press-

MOVING ON

"Whoever says Friendship is easy has obviously never had a true friend!"

Nehe, nu ska jag gå fixa mig och sen blir det fika med REAL people/friends!!!
Jobb...

Det funkar bra på LIAn, alla är jättetrevliga och det är variernade arbetsuppgifter, vilket jag gillar...
Det är nu bara två dagar kvar denna vecka sen blir det Jönköping hela helgen, fun fun fun...
Hade DanceClass idag, var jättepepp men gick därifrån lite ledsen och arg. Utan att gå in på detaljer så tycker jag det är väldigt synd att folk har så svårt för att visa uppskattning utan gärna kritiserar...Inte bara vad gäller DanceClass utan i andra situationer också. Man försöker sitt bästa och så får man alltid något negativt tillbaka...
GÖR DET BÄTTRE SJÄLV säger jag då. Inte arg längre men fortfarande lite ledsen, skulle vara jättekul om man ibland fick höra: 'Det där gjorde du bra' eller 'Vad snällt att dig och göra så'...

Men men, you live and you learn, man kan inte alltid förvänta sig att folk ska uppskatta en när man försöker göra något positivt och bra!!!

Neee, nu ska jag sova och försöka att inte tänka på dagens händelser...
GOD NATT

Sjuk(t) kul...

Det var ett par dagar sedan jag skrev sist. Har gjort en massa kul samtidigt som jag har mått dåligt...!!! Värsta förkylningen har jag åkt på.
I Tosdags så var jag och bowla med klassen, det var helt ok...Hade nog varit mycket roligare om man inte märkte den tydliga uppdelningen i klassen, vilket är jävligt synd!!! Men men, ska nog inte gå in på det, för jag har jävligt mycket att säga om det!
I Fredags tog jag det bara lungt hemma sen på kvällen blev det middag på Zebban med familjen och några andra, lika kul som alltid att umgås med dem.
På Lördag åkte jag och syrran till Ljungby på årsmöte för BHRF(google it)! Syrran sitter med i ledningen och jag åkte för att hjälpa till och välkommna gästerna! Jättekul att träffa alla!
Efter det åkte vi till JKPG och hälsade på vår kusin och hennes sambo, vi skulle titta på Melodifestivalen men jag tjatade mest på att vi skulle åka hem, så dålig var jag!
På vägen hem fick syrran köra för jag kunde inte fokusera på vägen, läskigt!
Igår spenderade jag hela dagen i sängen förutom typ en timme då jag åkte till Zumban, låg i soffan och kollade på resten när det Zumbade...Hihi
Nu är det Måndag morgon, jag håller  och på gör mig iordning för min första dag på Mjölby Kommun!!!

Ha det bäst!

:)

Fullt upp!!!

Vaknade tidigt idag för att ta hand om grejen jag var väldigt nervös inför...Allt gick bra!!! :)...Nu kan jag sova lungt igen!!!
Efter det blev det kaffe och frukost hos Edita och sen drog vi ner till stan för lite shopping...köpt absolut ingenting...haha...STOLT!!!
Det var en skön promenad på stan i alla fall...
Efter det blev det fika och sedan åkte jag hem och åt lunch med mamma. Efter det drog jag hem och fixade lite här hemma och sen la jag mig, sov typ en timme.
Drog iväg till DanceClass och hade jätteroligt där!
Och sen jag kom hem har jag suttit och kollat på program jag har missat...
Ska sova nu...
God Natt

Måndag kväll/Nervös...

Blev middag hos mamma och pappa ikväll med en massa god mat, och min favoritsoppa...som bara min underbara mamma kan göra. Lite roligt att jag älskar soppa med tanke på att jag för bara några år sedan inte kunde äta någon 'lös' mat alls. Pizza, smörgåstårta och bakad potatis med röra gick inte heller. Allt sådant i munnen fick mig att vilja spy...jätte obehaglig känsla...jag levde typ på mackor...SJUK!!!

Syrran hade köpt semlor och mamma hade gjort tårta så det blev lite sådant också...Sedan så åkte jag och syrran vidare till vår farbror för ännu mer fika...!!! Alltid lika kul att umgås...
Och idag var det ännu mer speciellt med tanke på vad som händer imorgon...jättenervös...!!! Men skönt med allt stöd från vänner och familj.
Skulle ljuga om jag sa att jag inte var lite rädd.
Jag är positiv och tror verkligen att det kommer gå bra men ifall det inte skulle göra det är det skönt att veta att så många underbara människor skulle vara där för mig...
I feel the love, Thank you ALL...ni vet vilka ni är!!!

Puss på er!!! <3


Internationella kvinnodagen...

...är det idag!
Hoppas alla killar och män där ute visar uppskattning för kvinnorna i deras liv...
Själv ska jag äta middag hos mamma och pappa idag och sen även ute på fredag med andra sköna människor.
Men idag blir det familjetid, ska förbi min faster också med blommor och så, för det hör till tycker jag.

Sretan 8. Mart

Annars då?
Jo, var i skolan nu på förmiddagen och gjorde klart alla restuppgifter. Har lämnat in allt så jag är ledig resten av veckan.
Börjar min LIA på Måndag och då ska jag vara på Mjölby Kommun!

Nehe, nu ska jag äta lunch och sen träna lite dancemoves, DanceClass imorgon!!!

:)

Måndag...!!!

Fick rätt så mycket gjort i skolan trots att killarna bara satt där,pratade och störde...
Kom hem och tog en tupplur innan jag drog ut på promenad med underbara Ada...En av mina bästa vänner...hon kallar mig frugan...haha, älskar henne!!!
Efter promenaden blev det fika hemma hos henne, andra Måndagen i rad, detta kanske kommer bli en ny tradition, som Bakisfika hos Ninna...
:D...
En helt ok dag med andra ord, förutom att jag mår jättedåligt just nu, rinnande näsa, huvudvärk och illamående...!!!
Detta är förhoppningsvis något som är borta innan morgonen...!!! Vill gärna till skolan och göra klart ALLT så jag kan vara ledig resten av veckan!!!
Nu ska jag bädda ner mig med en kopp te och en bra film...

:)

Edita...

Måndag...fyyyy vad jag hatar skolan just nu...Vill inte vara här...!!! Men det går bra ändå..typ...Lily är här så det funkar...!!!

Måste bara säga detta igen : JAG ÄLSKAR MINA VÄNNER...

Spenderade helgen med flera av de men den bästa vän jag har varit kompis med längst är Edita...vi har varit vänner sen vi var 9 år gammla, vi är 26 nu...Jag är bara 2 dagar äldre än henne!
We are soulmates!!! :)
Vi har gått igenom mycket tillsammans med mycket drama, vi kan även nu bråka och irretera varandra men det är över på 20 sekunder och sen är allt som vanligt igen. Jag hoppas att alla ni där ute har lika underbara människor i era liv som jag har i mitt...!!!
Gör livet värt att leva!!!
 :)


<3


Malmö...

Ok, spenderade helgen i Malmö i härligt sällskap...Verkligen sköna människor...!!! Drack för mycket kaffe och åt för mycket socker så nu är jag värsta hypad...undrar när jag somnam inatt...Lär inte bli tidigt i alla fall...!!!
Imorgon är det skola, hinner jag klart allt är jag ledig resten av veckan men om jag känner mig själv tillräckligt bra blir det typ två timmar skoluppgifter och resten fika...HAHA...dvs, Tisdag i skolan kommer det bli också...
Veckan efter börjar LIAn, ska spendera 10 veckor på Mjölby Kommun...JOY!!!
:)

8:14 AM

Klockan är nu kvart över åtta och vi har varit vakna i en halvtime...Jag har nästan packat klart, bara smink kvar...
Sedan ska vi äta frukost, packa ner lite frukt och godis och sedan drar vi iväg...
Undrar bara vem som kom på den smarta iden att dricka vin kvällen innan vi ska sätta och på ett tåg i tre timmar. Värsta huvudvärken och segheten har intagit min kropp, förhoppningsvis försvinner det innan vi kommer fram till Malmö!!!
:)

1:45 AM

Bästa kvällen med tjejerna som gick för typ en timme sen, jag har inte packat klart än, ska sova en stund och sen packa klart innan vi åker, hoppas ni alla har en bra helg...!!!
XO

Fredagsmys...

Rätt så chill dag idag, städat och packat lite, that's it...!!! Snart kommer Edita hit och ikväll kommer det en massa underbara tjejer!!! Vi ska dricka vin och bara ta det lungt, får inte festa för hårt för imorgon åker vi till Malmö!!! Där ska vi umgås med ännu fler underbara människor!!!
Ha det bäst!!!

Trött...!!!

Är jättetrött just nu...!!! Gick och la mig strax efter midnatt och vaknade strax efter nio imorse...!!! Var och handlade med mamma på morgonen och så har jag tvättat nu på eftermiddagen. Ska ta ut det sista snart och funderar på att lägga mig och sova en liten stund. Ska inte gör något speciellt ikväll...har inga planer för tillfället men det kan ändras, man vet aldrig...!!! Imogon ska jag packa och på kvällen kommer tjejerna hit...vi ska dricka vin...ooohhh så vuxet!!! :)

Torsdag...

God Morgon...
Ledig idag, så jag ska handla inför imorgon...för då kommer det sköna människor och ska dricka vin...!!!
Kuligt!!!
Ska klä på mig och sen dra iväg med mamma till CG snart...
Ha en bra dag!!!

Onsdag kväll...

Nu på kvällen var det DanceClass...vi fick inte så mkt gjort men kul hade vi ändå...Slutade med att vi satt och pratade den sista timmen. :)
Efter det åkte jag hem till mamma och pappa och satt där en liten stund, kommer juh inte kunna ses med dem de närmaste dagarna så det fick bli idag...
Sitter hemma nu och tar det lungt, ledig imorgon så då ska jag tvätta och städa lite då jag inte hinner göra det i helgen!!!

:)

Onsdag...

Tog en extra lång sovmorgon imorse, kom till skolan efter lunch för att skriva en rapport och den är vi snart klara med. Ledig imorgon, Malmö i helgen och sista vecka i skolan nästa vecka, sen blir det 10 veckors LIA!!!

:)


Vadstena....

Idag efter skolan drog jag iväg till Vadstena för att träffa en av mina bästa vänner under gymnasietiden, Sara!
Vi gick på Birgitta College tillsamman!!!
Vi har tyvärr inte setts på flera år för vi har bott på olika håll i landet men nu när hon jobbar inne i Vadstena igen och jag håller hus i Mby blev det en fika, dock väldigt kort, men det ska vi ta igen...SNART!!!

Det var verkligen jättekul att se henne, vi hade (som vanligt) en massa att prata om!!!Nu blir det mys i soffan med Hawaii Five-O och imorgon är det en heldag i skolan igen!!!

:)

Skolan suger...

Sitter i skolan och vill typ ta livet av mig, ingen lust med något, så min stackars projektgrupps medlem får typ göra allt...!!!!!

Nu tjatar hon också att jag måste hjälpa henne...!!!

Hörs sen!


God Morgon...

...Iväg till skolan nu, hörs sen!!!!

:)

RSS 2.0